1/07/2012

new in | eyeslipsface.com

Donderdagavond heb ik wat dingen besteld bij eyeslipsface.com en vandaag kwamen ze binnen! E.L.F. is een heel goedkoop make-up merk dat ook best kwaliteit vol is. Helaas zijn de verzendkosten wel hoog, namelijk €6,95. Ik heb een filmpje gemaakt en daarin zien jullie alles wat ik gekocht heb. 

8 opmerkingen:

 1. heel erg leuk! dat eyeshadow palette is echt wauw! en ik ben ook wel heel erg benieuwd naar de kwaliteit van de lakjes! nou ja, super leuk dat je ook eens een filmpje hebt gemaakt, moet je vaker doen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw super leuk ! :) Leuk t-shirt heb je daar ook aan, waar is die van? $
  liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ben benieuwd naar de lakjes! Zien er echt heel mooi uit. Leuk dat je een filmpje maakt! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb ook al eens wat besteld bij ELF, vind het zelf best goede producten, vooral de kwastjes zijn goed.
  Liefs, Swaen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuk Janine! Dat palet is mooi zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. heel erg leuk filmpje! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke dingen! ik wilde vandaag of morgen ook nog wat bestellen :)
  maar ik doe het samen met een vriendin dus dan doen we de verzendkosten door elkaar ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!