1/01/2012

diary | a new year has begun

Happy new year! Ik hoop dat jullie ook allemaal een leuke jaarwisseling hebben gehad. Ik ben naar mijn opa en oma geweest en daar hebben we gewoon leuk allemaal spelletjes gespeeld. Ook hebben we tv gekeken en filmpjes van vroeger gekeken, zo lief om terug te zien. De overburen van mijn opa en oma hadden echt heel veel vuurwerk, niet normaal! Het was wel heel mooi en ik heb er wat foto's van gemaakt, die zie je hieronder. Zelf hadden we alleen sterretjes en mijn broer had knalerwten enzo. Liefs!
12 opmerkingen:

 1. Cool met die sterretjes! En een happy 2012!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wow wat supercool dat met 2012 op die foto! een hele leuke post, gelukkig nieuwjaar, maak er iets moois van! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke foto's :) gelukkig nieuwjaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die laatste 2 foto's zijn super mooi! Nog een gelukkig nieuw jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super gaaf gedaan die foto van 2012!
  Happy 2012!
  ( Follow back? http://invisiblegirldvdl.blogspot.com/ )

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!