1/23/2012

giving love but getting nothing back

Hai. Mijn weekend was niet zo heel bijzonder. Vrijdagavond ben ik naar de musical waar mijn vader in speel geweest, zaterdag heb ik huiswerk gemaakt en zondag kwam mijn nicht. Maar de proefwerkweek is nu wel afgelopen! Ik heb al een paar cijfers terug, een paar goede en een paar slechte. Hmmm... Ik vrees voor morgen, want dan krijg ik aardrijkskunde terug en dat ging echt heel slecht... Zometeen lekker op de bank ANTM kijken. :) Liefs!

8 opmerkingen:

 1. Leuke post! ik heb je getagd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's, ik hoop dat je goede cijfers krijgt (;
  Ik hou van all stars, haha!

  Liefs Manon
  Believe-in-your-own-dreams.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto's zeg! En wat jammer van je Natuurkunde cijfer! Maar ach, dat kun je vast weer ophalen, toch? Wel echt super dat je een voldoende hebt voor Grieks, want ik hoor op mijn school dat het altijd erg veel is om te leren! Veel liefs! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie foto's zeg! Ikheb mijn pww helemaal verknald. Ik heb al meer dan de helft onvoldoende..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Janieeeeeeeeeentje je hebt 200 volgers! Gefeliciteerd, you deserve it! ♥ ♥ ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Superveel succes met je aarderijkskundecijfer, mooie foto's en gefeliciteerd met 200 volgers ! x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie foto's! Ik hoop dat je aardrijkskundecijfer toch nog een voldoende is! Gefelciteerd met 200 volgers. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!