1/21/2012

nail challenge | champagne

Een beetje te laat, maar dit waren mijn nagels deze week. De challenge was orange nails en dat vond ik een mooi excuus om mijn nieuwe lakje van E.L.F. te proberen! Het wilde echt niet drogen en daarom was alleen mijn duim goed gelukt. Volgende keer dan nóg ietsjes langer wachten...

e.l.f. champagne

10 opmerkingen:

 1. Een leuk kleurtje, maar hij droogt niet zo snel dus..

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer, dat het niet zo goed droogt.. Wel een erg mooi kleurtje!

  Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk kleurtje! Ik heb ook nooit geduld met nagels lakken

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tis niet mijn kleurtje, jammer dat hij ook zo slecht droogt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er super mooi uit, waar heb je hem gekocht?
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!