1/05/2012

nail challenge | time for romance

Vorig jaar was ik er nog niet aan begonnen, maar ik had beloofd er dit jaar mee te beginnen. Ik doe dus mee aan de nail challenge. Dit is een challenge waarbij je eigenlijk elke dag een andere kleur nagellak op moet doen, maar dat is helemaal niet goed voor je nagels. Daarom doe ik het per week. De eerste challenge is 'red nails'. Ik had dus gelijk een excuus om mijn nieuwste nagellakje op te doen! Klik hier voor de hele lijst. 


Eerst heb ik een normaal rood laagje op mijn nagels gedaan en daarna deze nagellak, 72 Time for Romance van Essence. Als gewoon laagje dekt 't lakje niet zo goed maar met een rode kleur eronder dus wel. De kleur is een beetje bordeaux rood, wat ik erg mooi vind! 

12 opmerkingen:

 1. Ziet er echt super mooi uit !

  Liefs, Berrie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke kleur! Ik heb er bij het kruidvat al vaak tegen aan gekeken en ik denk dat ik m naar eens ga kopen ! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke challenge! Verstandig dat je het niet iedere dag doet ;)
  Mooi lakje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuk kleurtje! ik wil ook wel een x die challenge doen haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi kleurtje! Ik ben zelf wat minder fan van de glittertjes, want die zijn altijd zo moeilijk van je nagels te krijgen :P
  Liefs, Swaen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi kleurtje! Ook leuk met die glittertjes, zou ook leuk zijn geweest voor de kerst!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb een soort van deze nagellak maar dan van O.P.I. Ik vind het kleurtje heel mooi ! x

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!