1/30/2012

review | hema eyeshadowbase

In mijn  post van zaterdag konden jullie lezen dat ik een oogschaduwbasis heb gekocht en vandaag heb ik er een review over. Ik had een oogschaduw basis nodig omdat ik er nog geen had en omdat mijn oogschaduw palette helaas niet zo goed gepigmenteerd is.

De verpakking is simpel, maar wel mooi. Het ziet er gewoon uit als een echt Hema product. Er zit 10ml in, wat ik best veel vind. De applicator is een soort lipgloss kwastje, maar dat werkt heel erg fijn! Je smeert gewoon wat op je ogen met het applicatortje en daarna veeg je het makkelijk uit met een kwastje of je vingers. De kleur is een beetje beige, wat je helaas niet zo goed ziet op de foto's. Als je 'm opdoet, ziet het er een beetje foundation-achtig uit, maar als je 'm uitsmeert zie je er bijna niks van. Hieronder zie je swatches, rechts heb ik het uitgesmeerd en links niet. Er zit ook een klein beetje shimmer in, maar dat zie je niet echt goed. Als je de basis hebt opgedaan en je doet daarna oogschaduw basis op, ziet je de oogschaduw veel beter. Ook blijft de oogschaduw langer zitten, ik raad dit product dus zeker aan! De eyeshadowbase is te koop bij de Hema en kost €3,50.

13 opmerkingen:

 1. Klinkt goed ook al ben ik niet zo hema fan!
  xx

  Doe je ook mee aan mijn winactie?
  http://www.lifeofberrie.blogspot.com/2012/01/win-sleek-ppq-palette.html

  BeantwoordenVerwijderen
 2. handig! miss ga ik die binnekort is eens halen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Handig! Ik doe alleen nooit zo vaak oogschaduw op. :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zou zelf ook wel eens zoiets willen hebben. Helaas hier geen Hema...
  Liefs, Swaen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze oogschaduw basis is inderdaad fijn! Toch raad ik je de oogschaduwbasis van manhattan nog meer aan, deze werkt echt ontzettend goed en je oogschaduw blijft zo 2 dagen zitten (als je dit zou willen)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lijkt mij een fijne oogschaduw basis, ik heb hem al een paar keer in mijn handen gehad en toch steeds laten liggen.. misschien moet ik hem toch maar eens nemen (A)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Misschien koop ik hem ook wel..

  BeantwoordenVerwijderen
 8. hij klinkt erg fijn! maar tot nu toe gebruik ik die van essence

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Klinkt fijn! Ik gebruik niet echt oogschaduw dus ook geen oogschaduwbasis, alleen op feestjes. Maar hij lijkt me erg fijn. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. lijkt me fijn! alleen iedereen, nou ja oke, reviews zeggen dat door de verpakking je er na 5x al niks meer uit krijgt?
  neem je ook eens een kijkje op mijn blog? (:
  liefs!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!