1/11/2012

weheartit wednesday #11


Sieraden kunnen je outfit helemaal afmaken en er een finishing touch aangeven. Ik houd er zelf ook heel erg van, en heb er ook best wel veel. Daarom heb ik de tag 'jewelry' ingetikt. Uiteindelijk is het toch meer de tag ringen geworden, omdat het daar mee volstaat op weheartit. Ach, ook niet erg toch!
7 opmerkingen:

 1. Wauw, wat een mooie inspiratiepost! Helaas zijn mijn vingers zo dun, dat niet eens de kleinste ring mij past haha. Ja, kindermaatjes haha, awkwardd.

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk, ik vind die met die drie uiltjes heel mooi! :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahw die ring met die drie uiltjes! Hebbuh! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauwie super leuke ringen en kettingen ♥ Ik wil nu steeds meer en meer kopen haha. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!