2/03/2012

diary | snow

Hoi. Vandaag is het dan ├ęcht gaan sneeuwen. Eigenlijk wel leuk, want alleen maar kou is ook niet leuk. Ik wil heel graag foto's maken in de sneeuw maar dan moet ik mijn zusje overhalen en ze heeft echt geen zin volgens mij. Zelfontspanner durf ik niet eens te proberen, omdat ik geen statief heb. Morgen ga ik even met mijn moeder naar de stad voor een outfit voor een schoolfeest binnenkort. Het thema is carnaval en ik heb geen idee wat ik aan ga doen! Ik denk een jurkje en dan misschien een haarband met Minnie Mouse oortjes... Fijn weekend!

7 opmerkingen:

 1. Hele mooie foto zeg :)! En ik vind sneeuw echt irritant, maar wel heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie sneeuwfoto!
  haha dat met mijn zusje heb ik ook altijd. dan vraag ik mijn vriendin(a)
  veel plezier op de feest!x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mij lukt het ook nooit om foto's te maken van sneeuw. Nu is ook nog mijn fotocamera kapot.

  x

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!