2/13/2012

inspiration | jeans shirt

Een item dat bovenaan mijn wishlist staat is een jeans shirt. Ik weet dat heel veel winkels ze verkopen, maar helaas heb ik nog steeds geen leuke gevonden. Of te kort, of te lang, of hij past niet, óf de kleur is gewoon niet mooi... Tsja, ik hoop er nog eens eentje te vinden. Ik heb een collage gemaakt van outfits met een jeans shirt van Lookbook.nu. Ik krijg er in iedergeval inspiratie van, jullie ook? En hebben jullie er eentje?

13 opmerkingen:

 1. ik vind ze ook ontzettend gaaf!
  heb er alleen nog geen kunnen scoren..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ze zijn echt heel gaaf onder bv een beatlesshirt! bij www.musthavefashion.nl hebben ze er nu een in de sale... misschien een kijkje waard?
  liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zou er ook eentje willen hebben, maar het s inderdaad moeilijk om een goede te vinden.
  Liefs, Swaen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb er zelf ook een echt super leuk zijn ze he!
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik heb er eentje (:
  maar ik ga denk ik een nieuwe kopen binnenkort!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind ze nog steeds leuk! Ik heb zelf een donkerblauwe :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo'n jeans shirt staat ook op mijn wishlist! Ik heb een hele leuke bij de V&D gezien en ik ga binnenkort naar Rotterdam, dus waarschijnlijk ga ik er dan eentje kopen. Tenminste, als ik een mooie kan vinden. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke shirtjes
  niet iets voor mij maar ik vind ze bij andere vaak wel leuk staan!
  xxx

  http://xflorence.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk!

  Ik heb sinds kort een bolero jeansjasje met 3/4 mouwen. Echt helemaal verliefd op!
  Binnenkort maak ik er een artikel over :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!