2/26/2012

personal | trip to amsterdam

Vrijdag ben ik samen met mijn moeder, broertje en zusje naar Amsterdam geweest. 's Ochtends zijn we naar het  Rijksmuseum geweest en daarna zijn we gaan eten bij La Place. Wat een heerlijke broodjes hebben ze daar! Daarna zijn we naar het paleis op de Dam geweest, ik vond het niet heel bijzonder, maar we mochten er gratis in omdat we een museumkaart hebben. Daarna hebben we nog even geshopt. Ik heb niks gekocht omdat ik vorige week al heel veel heb gekocht. Hieronder een paar foto's!  Jullie hebben nog heel even de tijd om mij vragen te stellen in de post hieronder, dinsdag komen de antwoorden namelijk online! Liefs, Janine.


16 opmerkingen:

 1. Leuk! Ik was woensdag wezen shoppen in Amsterdam. En wij waren ook wezen eten bij La Place, en ze hebben inderdaad hele lekkere broodjes. Ik had er eentje met ham en sla :). Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. super leuk! & wat toevallig, donderdag waren wij in amsterdam. Wat is dat toch een leuke stad hihi.
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat broodje is zo lekker he! Wanneer ik bij la place eet haal ik bijna altijd die haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat je naar Amsterdam bent geweest! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk! Ik krijg honger door je foto van dat lekkere broodje!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aaah wat leuk! Ik ga toevallig donderdag met een vriendin naar Amsterdam, heb je nog tips of leuke winkels die we echt moeten bezoeken?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ooeeh, Amsterdam
  ik ben zaterdag naar enschede geweest ook bij La Pace gegeten hihi
  leuke foto "I amsterdam"

  Liefs, Florence

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Amsterdam is zo'n leuke stad :D Ik ben er donderdag ook geweest om te shoppen. Maar ik heb verder geen foto's of iets gemaakt.

  x xanthia.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw dat broodje ziet er zo lekker uit!! xx
  PS. Ben benieuwd wat je van mijn nieuwste outfit vindt..xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh leuk, succes met je presentatie! Ik was ook meteen verslaafd toen ik de eerste paar hoofdstukken had gelezen, haha.. Amsterdam is echt een leuke stad, heerlijk om daar te shoppen! Jammer dat je niet zoveel hebt gekocht, ik had het echt leuk gevonden om wat van je aankoopjes te zien! :) En I know, La Place is heerrrlijk! x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. erg leuk !!
  dat broodje ziet er ook super lekker uit :)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dat broodje van de la Place is echt het aller aller lekkerste! Wij hebben een leuke win-actie op onze blog! Wil je er eens naar kijken? http://saveoursunday.blogspot.com/2012/02/h-giveaway.html

  BeantwoordenVerwijderen
 13. leuk ik heb je blog net ontdekt en gevolgd echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. mijn nummer 1 broodje bij de la place haha. leuke blog heb je!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!