2/14/2012

photography | love is in the air

Happy Valentines Day! Na alle leuke posts van andere bloggers te lezen over valentijnsdag, leek het me een leuk idee om foto's te maken. Voor mij was vandaag niet echt romantisch, ik had namelijk een proefwerk wiskunde en een overhoring engels. Maar volgens mij gingen ze goed! Toen ik thuis kwam had ik zin om brownies te bakken, en dat heb ik gedaan. Liefs, Janine
12 opmerkingen:

 1. Wauw! Mooie foto´s! Haha die brownie / chocoladecake lijkt me superlekker! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooie foto's zeg!
  je nagellak is echt gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuke foto's
  Bronwie <3
  happy valentine day <3
  xxx florence

  http://xflorence.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jij ook happy Valentine's day! Mooie cake / brownie heb je gebakken! Ziet er lekker uit! Leuke foto's ook! :) Ik zal dadelijk ook maar eens een post online zetten met daarin een kleine Valentijns-boodschap haha! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie foto's! Ik zlef doe niet aan valentijn:)
  XO

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie foto`s!

  Ik ben overgestapt naar Wordpress. Ik zou het erg leuk vinden als je me weer zou willen volgen!

  Liefs Tineke van http://www.mysupersweetlife.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijne Valentijnsdag!!
  Elkaar volgen? xxxxxxxxxxxxxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke blog en mooie foto's ;)

  http://julesfashionweek.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wauw, heel mooie foto's!
  die tweede is m'n favoriet :D
  fijn valentijnsdag nog!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie foto's, lekker in dat romatische sfeertje

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!