2/28/2012

Q&A | the answers

Een paar dagen geleden heb ik een post gemaakt waarin jullie vragen aan mij konden stellen en vandaag beantwoord ik jullie vragen! Klik op read more om de vragen en antwoorden te lezen.


Waar haal je je inspiratie vandaan?
Vooral van internet, en dan bedoel ik tumblr, andere blogs en weheartit. Uit tijdschriften haal ik ook heel veel inspiratie.

Wat wil je later worden?
Deze vraag heb ik vorige keer ook gehad en ik heb nogsteeds geen goed antwoord. Ik wil later graag iets doen waarmee ik creatief bezig ben en met mode.

Wie is je stijl-icoon?
Ik heb niet echt een stijlicoon. Meestal zie ik in tijdschriften leuke outfits staan van celebs, dan google ik die even en zie ik meestal nog wat andere leuke outfits. Maar niet echt 1 iemand.


Weten je ouders/vrienden dat je een eigen blog hebt en wat vinden ze er van?
Ik heb geen idee of mijn ouders weten of ik blog, best raar eigenlijk. Mijn vriendinnen weten het wel en volgens mij vinden ze het leuk dat ik blog.

Hoe ben je op je blognaam gekomen?
Door de reclame van de Footlocker geloof ik. Er was toen de hele tijd een reclame met als slogan 'a sneaker way of life'. Dat vond ik wel een leuke slogan dus ik veranderde sneaker in fashion.

Wanneer en waarom heb je besloten een eigen blog te beginnen?
Volgens mij iets van 2 jaar geleden ben ik begonnen met bloggen. Toen had ik een andere blog, zo'n uitprobeersel waar maar twee berichtjes op stonden en nu al verwijderd is. Maar ik vond het bloggen heel leuk en toen startte ik deze blog.


Wat vind je het leukst en het minst leuk aan bloggen en wat vind je van bloggen?
Ik vind bloggen superleuk! Wat ik het leukst vind aan bloggen is eigenlijk bijna alles! Het klinkt misschien overdreven, maar ik kan even niets verzinnen wat niet zo leuk is aan bloggen.

Hoelang ben jij dagelijks bezig met je uiterlijk?
Om eerlijk te zijn draag ik niet zo heel veel make-up. Meestal een beetje mascara en lipgloss. Met mijn haar ben ik wel wat langer bezig, het duurt best lang om te borstelen omdat ik krullend haar heb. Dus bij elkaar denk ik een half uurtje.

Wat zou je graag in de toekomst willen doen/bereiken?
Er is niet iets dat ik echt heel erg graag zou willen, maar ik wil wel graag doorgaan met bloggen en hopelijk 300 volgers halen!In welke steden shop je het liefst?
Hoofddorp en Leiden. Ik woon in Leiden dus dat is lekker dichtbij en Hoofddorp omdat het ook best dichtbij is en omdat daar een Primark, New Yorker en nu ook een Zara zit.


Wat vindt je de leukste trend die er deze zomer aan zit te komen?
Ik denk de pastelkleurtjes. Pastels zijn al een paar jaar naar elkaar in, maar ik heb nog niet echt iets heel leuks in een pastel kleur, dus misschien wel dit jaar.

Wie zijn je favoriete Nederlandse bloggers?
Dat zijn Denise, Annemieke, Lisanne en Flo
Hoe krijg je inspiratie voor je foto's?
Meestal bedenk ik eerst een artikel wat ik wil schrijven en dan maak ik er foto's voor, bijvoorbeeld een shoplog of een review. Foto's onder mijn persoonlijke posts zijn meestal geinspireerd door weheartit.com.

Hoeveel tijd besteed je ongeveer per week aan bloggen?
Qua echt posts schrijven achter mijn laptop denk ik 1 3/4 uur per week. Maar ik maak natuurlijk ook foto's bij m'n posts, dus ik denk ik totaal 2,5 uur per week.

Neem jij cosmetica mee naar school en zo ja, wat dan?
Meestal alleen lipgloss en een spiegeltje. Een spiegeltje niet omdat ik heel ijdel ben, maar er zit heel snel iets in m'n oog en dan is een spiegeltje heel handig!

10 opmerkingen:

 1. Wat leuk om te lezen Janientje! En wat ontzettend lief dat je mij hebt genoemd, dat waardeer ik! Hoofddorp is inderdaad leuk om te shoppen, alleen vind ik het er niet zo sfeervol, een beetje te ''nieuw'' denk ik, haha. Ik kan trouwens nog steeds niet posten, maar vanavond komt er iemand die naar mijn internetbrowser etc. komt kijken, dus ik hoop dat het morgen is opgelost! Zijn de eerste twee dagen school goed gegaan? :) Liefs! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke vragen en antwoorden! Zo leer je iemand weer beter kennen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om te lezen.
  Heel leuk ook omdat je een beter beeld te krijgen hoe andere bloggen en hoe iemand persoonlijk is!

  Liefs, Florence

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt echt leuke antwoorden gegeven! Wat een geluk dat je ook toffe vragen hebt gekregen :)
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke vragen en antwoorden! Zo leren we je een klein beetje kennen!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. erg leuk dat je mijn vraag hebt beantwoord! liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke antwoorden heb je gegeven!! erg leuk om te lezen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk om te lezen en zo wat meer over je te weten te komen. Zeker vaker doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk geantwoord! Ik vind Hoofddorp ook erg leuk om te shoppen, alleen vind ik de sfeer in de stad ontbreken en allemaal een beetje nieuw.
  Ik wil ook altijd nog een keer in Leiden shoppen!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!