2/11/2012

skating on the ice

Nu het kanaal bij ons is dichtgevroren, was het tijd om te gaan schaatsen! Samen met een vriendin ben ik via het kanaal naar het centrum van Leiden geschaatst. Ik vind schaatsen niet heel leuk, maar dit was wel leuk! Helaas had ik geen geld mee, want bij de six zag ik heel veel leuke dingen. Maar waarschijnlijk ga ik in de vakantie shoppen, dan ga ik ze zeker kopen. Morgen ga ik folders bezorgen en leren, ik heb de komende week heel veel toetsen. Gelukkig daarna vakantie! Liefs, Janine

10 opmerkingen:

 1. Wat gaaf van dat kanaal! Echt super leuk dat je helemaal naar het centrum kon schaatsen! Ik woon vrij dichtbij een groot bos met allerlei vennen (kleine meertjes) waar je ook heel erg goed en mooi kunt schaatsen, maar ik ben er nog niet geweest dit jaar! Ik heb komende week ook veel te doen, toetsen en zo. In de vakantie ga ik misschien weer naar Engeland, dus dat vind ik wel heel erg leuk! Heb jij nog plannen? :) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat leuk zeg dat je geschaatst hebt!
  ik ook al super veel, en ik heb ook super veel toetsen volgende week.
  jammer genoeg wel..
  veel succes er mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leke blog!
  ik hou WEL van schaatsen, echt heeeel erg zelfs haha! maar niet te lang, anders vriezen mn tenen eraf! & ik ben sws meer een zomer type.


  xoxo 2NDtheytalk.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke artikel
  ik hou zelf ook niet zo van schaatsen maar gister was het wel heel leuk haha
  leuke hartjes lichtjes
  en succes met je toetsen
  xxx

  http://xflorence.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat gaaf dat je op het kanaal heb kunnen schaatsen! Ik vind het zelf wel leuk, maar niet voor een hele dag, dat hou ik niet uit, krijg het koud en heb dan blaren op m'n voeten! Good luck met je toetsen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat schattig die lichtgevende hartjes :) En schaatsen is leukkk, ik heb gewoon geen tijd gehad.. Echt balen, nu is het te laat :(.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!