3/24/2012

new in | Thanks Coca Cola light!

Gister ochtend had ik mijn laatste proefwerken, Geschiedenis en Nederlands. En ik moet zeggen dat ze best goed gingen! Daarna had ik nog gym en daarna ben ik met vriendinnen naar de stad gegaan. Ik heb een cadeautje voor de verjaardag van mijn zusje gekocht en we hebben een ijsje gegeten bij de Burger King, die daar superlekker zijn trouwens. Daarna ging ik met Anouk naar The Hunger Games, daar komt binnenkort nog een post over. Toen ik weer thuis kwam van de film lag er een pakketje op mij te wachten. Mijn moeder dacht dat ik weer wat had besteld, maar toen ik het pakje zag wist ik het: ik had gewonnen met het Coca Cola light spel!
Ik heb dus een make-up pakket gewonnen van Benefit! Benefit is een Amerikaans beautymerk dat, vind ik zelf, ontzettend leuke verpakkingen voor hun producten heeft.

Als eerste haalde ik dit uit het pakket: een lip & cheek stain. Dit producht kun je gebruiken op je lippen als lipgloss en op je wangen als een blush. Het zit in een nagellak potje, maar het is dus geen nagellak!

Ook heb ik dit gekregen: een setje met daarin 'the foundation faker', 'Hoola Bronzing Powder' en 'BAD gal Lash Mascara'. 

Dit zijn ze. Vooral de linker, some kind-a gorgeous, vind ik er ontzettend leuk uitzien. Alle producten zijn vrij klein maar dat ik juist handig voor vakantie. The Foundation Faker is gelukkig precies mijn kleur! De Hoola bronzer is ook een goede kleur voor mijn huid en de BAD gal mascara is gewoon zwart. 


Ook zat er een lipgloss in het pakket, van de ultra shines is dit 'Back to the Fuchsia'. En dat klopt, want deze kleur is fuchsia. Een hele mooie paars roze kleur.Als laatst zat er een parfum in het pakket: 'ring my bella'. Deze ruikt heerlijk naar bloemetjes, echt voor de lente dus! 

Ik wil Coca Cola light en Benefit heel erg bedanken, ik ben hier echt superblij mee! Willen jullie ook kans maken om te winnen? Klik hier en speel het spel. Ieder uur kun je winnen!

16 opmerkingen:

 1. Wauw wat leuk! En over die treinkaartjes, het zou inderdaad kunnen, ik woon in oss, in noordbrabant, maar ik ben wel eens vaker met de trein naar rotterdam geweest, maar het probleem is dat ik niet zonder een ouder mag, omdat het toch 1.5/2 uur in de trein is, dus ja.. haha! Maar toch een goed idee! Haha, Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk pakketje he?!! ik heb hem een tijd geleden ook gewonnen! echt zo'n leuke verassing toen de postbode aanbelde!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd! Leuke spullen heb je gewonnen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt zo leuk dat je dat hebt gewonnen ^^ Enne...ik ben echt ontzettend benieuwd naar The Hunger Games!

   Verwijderen
 4. Wat superleuk dat je dit gewonnen hebt ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb deze ook! Deze box heeft echt een hele leuk inhoud!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een geweldig pakket zeg! en leuk dat je ook nog eens parfum kreeg! liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. super leuk dat je hebt gewonnen! ik heb dat spel miljoen keer gespeeld maar niks gewonnen :(

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ah wat leuk dat je dit hebt gewonnen! Ik heb 'm ook gewonnen en ik ben nog steeds blij met de producten, vooral de bronzer en de lipgloss, die lipgloss ruikt zo enorm lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, wat super leuk dat je gewonnen hebt!
  Liefs, Swaen

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ah ik ben jaloers, super leuke spulletjes!

  Thanks for your comment!

  Loves http://rimocean.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!