3/09/2012

review | primark nailpolish

Een tijdje geleden heb ik een setje nagellakjes gekocht bij de Primark. Ze waren heel goedkoop, dus ik was wel benieuwd naar de kwaliteit. Daarom heb ik een review voor jullie over deze nagellakjes. Klik op read more om m'n te lezen!

De kleurtjes zitten samen in een verpakking en kosten maar €3,-. Helaas hebben de lakjes geen namen, dus ik noem ze maar gewoon parelmoer, roze, bruin en grijs.


De potjes zijn allemaal heel schattig klein en er zit 6 milliliter nagellak in. Allereerst wil ik even iets zeggen over de kleur, want ze ruiken heel raar. Niet naar nagellak, maar naar iets anders wat ik nog nooit geroken heb, beetje vreemd...


Omdat de potjes allemaal zo schattig en klein zijn, zijn de kwastjes ook niet lang. Dit maakt het nagels lakken iets moeilijker maar na een tijdje lukt het wel goed.Dit is de eerste kleur, de parelmoer kleur. De kleur vind ik echt heel erg mooi! Het lakje lakt wel een beetje streperig, maar als het is opgedroogd is dit wel ongeveer weg. Wel dekt dit lakje helaas niet zo heel goed, op de foto heb ik namelijk twee laagjes op en je ziet nog wel mijn nagel zegmaar. Maar ik denk dat als je een derde laagje zou aanbrengen hij wel helemaal zou dekken.De tweede kleur is een beetje roze, maar neigt ook wel weer naar paars een bruin. Het is zo'n kleur die je niet goed kan omschrijven en waarvan ik de naam niet weet. Ook deze lakt helaas een beetje streperig, maar de kleur maakt alles goed, want ik vind deze echt heel erg mooi!Dan deze bruin/paarsachtige kleur, deze heeft geen parelmoer glansje zoals degene hiervoor. Deze lakt ook streperig, maar droogt zelf mat op. Op de foto heb ik twee laagjes op, en dat dekt al goed genoeg zoals je ziet. De kleur van dit lakje moet je maar net mooi vinden, ik weet niet of ik deze heel leuk vind.


En dan de laatste kleur: grijs met een klein tikje blauw. Van deze kleur moet je ook maar net fan zijn, maar als  ie helemaal is opgedroogd vind ik 'm veel mooier dan op de foto. Ook deze lakt streperig, maar droogt mat op.

Deze lakjes lakken dus een beetje streperig en het kwastje is klein, maar daar staat tegenover dat de kleurtjes heel mooi zijn als ze zijn opgedroogd. Ook zijn ze heel goedkoop, ik vond ze zeker het proberen waard!

Primark Beauty Nail Polish - €3,- Primark

17 opmerkingen:

 1. Ik vind de 3e een beetje tegenvallen, maar de andere kleuren zien er echt super uit!
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leukies! Op dit soort momenten vind ik het toch zó vervelend dat er hier geen Primark in de buurt is. :( Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kleurtjes, maar iets kleurijkere kleurtjes blijven toch mijn favorieten! ;)

  Liefs xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb deze ook, mijn favoriet is de parlemoer echt een mooi kleurtje!
  en inderdaad wat je zegt, die geur.. dat had ik ook

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bedankt voor je reactie! Die ring van de HEMA die bloem was 4.95.
  Leuke lakjes! Die grijze vind ik best mooi, maar je moet er inderdaad wel van houden. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke lakjes! Ik vind de grijze het mooist denk ik. 3 euro is zowiezo wel heel goedkoop, dat is echt een pluspunt! Zo'n dingen kan ik echt niet laten liggen haha! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik vind het mooie kleurtjes!
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wauw, de laatste is supermooi! liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ze zijn wel lekker goedkoop, dus dat is sowieso erg positief. De kleurtjes vind ik ook leuk ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh lekker goedkoop! En die kleurtjes zijn wel leuk en schattig hihi.

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke blog! en mooie kleurtjes!

  ik volg je, neem je ook een kijkje op mijn blog?

  lijnsfairytaleworld.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!