3/13/2012

tumblr | chanel pumps

Iets dat ik jullie volgens mij nog nooit heb laten zien is mijn tumblr. Ongeveer een jaartje geleden ben ik er mee begonnen en nu vind ik het echt heel leuk! In het begin vond ik het niet zo geweldig, maar dat kwam omdat ik niet zoveel mensen volgde. Daarom hieronder een paar printscreens van mijn tumblr. Ik vind het leuk om jullie tumblr's eens te zien, dus laat ze maar achter in een reactie! Liefs, Janine.6 opmerkingen:

 1. Leuk om te zien! Ik heb ook tumblr maar mijne ziet er heeeel anders uit dan de jouwe, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk zeg! Ik zie daar mijn eigen Tumblr staan, skirtsandsmoothies, dus ik denk dat je die al kent! Maar ik ga jouw Tumblr meteen followen! Ik ben eigenlijk al heel erg lang niet meer op Tumblr geweest, gewoon omdat ik het steeds vergat. Heel stom eigenlijk, maar ik ga het gauw weer oppakken! :) Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Ziet er leuk uit, ik heb zelf ook Tumblr, dreambigjustbelieve.tumbr.com Ik zit nu op mijn ipod dus ik zal je later volgen op tumblr! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Ik zit ook op tumblr maar op demijne gaat het niet echt over fashion & photography, eerder over the vampire diaries, gossip girl, PPL &zo :)
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ahh, echt leuk! Op de mijne staan eigenlijk alleen foto's die ik zelf heb gemaakt (: (savansphotos.tumblr.com).

  xxxx

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!