4/11/2012

inspiration | weheartit wednesday #24

Vandaag is het alweer woensdag en ik hoef nog maar 1 dag 'echt' naar school. Vrijdag gaan we namelijk op excursie naar Nijmegen! Morgen zal ik jullie er iets meer over vertellen. Zometeen moet ik heel snel folders bezorgen en vanavond topografie gaan leren. Als tag voor de weheartit wednesday heb ik niet echt een thema, maar volgende week zal ik dat wel weer doen. Liefs!

13 opmerkingen:

 1. hele mooie inspiratie, vooral de outfits xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuke plaatjes! nijmegen is heel leuk, zit daar op school! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oeh leuk! veel plezier in Nijmegen!
  Leuke inspiratie trouwens! Dat tasje op de derde foto is echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een leuke foto's! oehh nijmegen! ik zit daar op school! eigenlijk is het allemaal erg leuk daar, behalve dan het valkhofmuseum, ik vrees dat jullie daar nou net heengaan (':
  liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke fotos! Leuk dat je naar nijmegen gaat! liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijke plaatjes, heb nu echt zin om naar het strand te gaan :) Veel plezier in Nijmegen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow those eyelashes are amazing :) Maybe an idea for carnaval

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, leuke foto's! En wat gaaf dat je naar Nijmegen gaat! Ik ben morgen zelfs in de stad, dus wie weet kom ik je tegen haha. Waar gaan jullie allemaal heen, of weet je dat niet? Qua winkels zou ik zeggen: New Look! Hij zit in de V&D, maar is eigenlijk net zo groot als een gewone winkel. Verder hebben we nog leuke winkels zoals de Mango, Bodyshop, H&M natuurlijk, Subway om wat te eten & Starbucks. Heel veel plezier in ieder geval! Ik hoop dat je niet naar het Valkhofmuseum hoeft te gaan. Ik moest er ieder jaar weer heen met school, en één keer is het misschien wel leuk, maar daarna is het zo saai haha. Liefs! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie plaatjes, die eerste is echt gaaf. Leuk dat je naar Nijmegen gaat, ik woon daar best dichtbij! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. oooh wat rot voor jullie, geloof me, het valkhof is écht vreselijk, haha! en de presentatie zal wel weer voor een cijfer zijn, school is echt niet leuk haha!
  maar aanraders voor nijmegen? dat is een goede vraag! sowieso starbucks, bij het station, dat is altijd goed haha! maar erg veel bijzonders qua winkels in nijmegen is er nauwelijks, vooral dingen als h&m, vero moda, lady sting (ook al ben ik persoonlijk geen fan van ladysting) en only, maar goed, daar kun je toch wel vaak slagen! als je van tweedehands en dergelijke houdt, dan is 'second hand rose' een leuke optie op wintersoord 24! kijk maar of je het kan vinden!
  ik ben heel benieuwd naar je aankoopjes! ♥
  liefs en veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie inspiratie! Veel plezier nog in Nijmegen vandaag!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!