4/25/2012

inspiration | weheartit wednesday #26

Om maar even bij hetzelfde onderwerp te blijven als maandag, is het thema van deze weheartit wednesday ook Converse. Op weheartit vind ik daar altijd hele leuke plaatjes van! Verder weet ik niet of er volgende week nog een weheartit wednesday komt, maar waarschijnlijk is dat de laatste keer. Ik vind namelijk dat de plaatjes die ik post niet heel inspirerend zijn omdat ik ze elke week opzoek. Dus misschien doe ik het wel om de twee weken, wat vinden jullie? Liefs!13 opmerkingen:

 1. Leuk! Ik vind om de 2 weken ook wel goed, omdat je niet altijd wat post, en dan heb je alleen maar weheartitwednesday!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb deze vakantie mijn 5de paar gekocht, ik ben echt fan van de All Stars van Converse ! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik hou van allstars! ze kunnen echt met bijna alles!
  liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw, echt mooie plaatjes! de viernalaatste (ik hoop dat je me nog snapt haha!) is prachtig! liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik hou van all stars! Leuke pic's!
  liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto's! Misschien kan ik nog eens mijn oude allstars verven in amerikaanse stijl, héél misschien! Want ik ben altijd te zuinig op mijn schoenen haha. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!