4/17/2012

outfit | If happy ever after did exist...

Zoals jullie waarschijnlijk al hebben gezien heb ik zaterdag cupcakes gemaakt. Deze waren voor de verjaardag van mijn moeder, broertje en zusje die we zondag vierden. Mijn zusje was zondag jarig, mijn moeder is al jarig geweest en mijn broertje pas eind mei. Mijn zusje is erachter gekomen dat ze foto's maken leuk vindt en daar profiteer ik natuurlijk van! Dit was mijn outfit van zondag. De top is eigenlijk een jurkje, maar zo vond ik 'm ook wel leuk staan!


Cardigan - Primark / Dress - V&D / Jeans - New Yorker / Wedges - Alysa

14 opmerkingen:

 1. Leuke outfit! Dat top/jurkje is mooi. x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat jurkje kan ook zeker als topje, staat leuk!
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke outfit Janine! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuke outfit! Dat hemoje en schoenen zijn echt geweldig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. You have a lovely blog with so many inspiring posts! Thanks for sharing, would you like to follow each other?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk! Ik vind de schoenen nog steeds heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. leuke outfit! ik vind je jurkje als topje ook erg leuk! liefs.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!