4/30/2012

outfit | Queensday

Zoals ik jullie vertelde heb ik vandaag weer een outfitpost! Ik moet zeggen dat het niet de meest geweldige foto's zijn, want mijn zusje had niet zo veel zin om foto's te maken. Maar het is wat! Vandaag ben ik samen met mijn vader en zusje naar de stad geweest en daar hebben we even gekeken bij de vrijmarkt. Zoals altijd is dat niet veel soeps hier in Leiden, dus daarna hebben we een ijsje gehaald en zijn we weer terug naar huis gefietst. Vanmiddag heb ik folders bezorgt en nu moet ik eigenlijk mijn tas inpakken, ik ga morgen namelijk op vakantie! Ik heb in ieder geval één post ingepland maar als ik nog tijd heb schrijf ik er zo nog een. Liefs!Dress - H&M / White Skirt, Nailpolish - HEMA / Navy Skirt - Lady Sting / Ring, Sunglasses - Primark

14 opmerkingen:

 1. leuke outfit! Ik vind de foto's anders heel goed gelukt hoor:). Alvast veel plezier op vakantie! Liefs, Karin.

  http://donnermoiplusfashion.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke outfit! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er leuk uit zeg !
  Leuk dat je op vakantie gaat, ik zit nu ook in Frankrijk ;)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. aah wat leuk zeg, je ziet er echt koninginnendag achtig uit haha! liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi! Echt zo'n koninginnendaglook, hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Grappig gedaan je outfit. Veel plezier op vakantie Janine :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk gedaan! Veel plezier op vakantie. :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk gedaan! Ik had alleen mijn nagels rood-wit-blauw gelakt, niet veel bijzonders dus. Heel veel plezier op vakantie. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. slimme oplossing voor je outfit zo haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke dat rood wit blauw! :)

  www.maritenanne.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wow cute pics can we follow each other..?

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!