4/12/2012

personal | Nijmegen, here we come!

Zoals ik al in de vorige post vertelde, ga ik morgen naar Nijmegen. Helaas moeten we al om 7:45 op school zijn, maar ik heb er zin in! We gaan 's ochtends naar een museum, Het Valkhof, waar ik niet zulke goede dingen over heb gehoord, en daar moeten we presentaties geven voor Latijn. Ik moet zometeen dus nog eventjes snel een spiekbriefje maken. 's Middags moeten we een speurtocht door de stad doen voor Nederlands. Als we die af hebben en nog tijd over hebben we vrije tijd. Ik zit in een groepje met alleen maar meisjes, dus ons plan is om die speurtocht heel goed te doen en dan kunnen we daarna shoppen! Hebben jullie nog dingen die jullie aanraden in Nijmegen? Hieronder zien jullie wat ik allemaal meeneem, een soort 'what's in my bag' dus. Liefs!

17 opmerkingen:

 1. Leuk! Ik ben nog nooit in Nijmegen wezen shoppen dus ik weet niet echt welke winkels ze er allemaal hebben.. maar vast de H&M, de Vero Moda enzo. Je tas is echt leuk, waar heb je die vandaan? Heel veel plezier! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Museum het valkhof is niet super! Ik kom elke dag in nijmegen, omdat mijn school daar zit. Maar er zijn niet echt speciale winkels wat super leuk is om heen te gaan. De h&m is leuk, pieces, vero moda, only en dat soort winkels! Helaas is er geen zara. x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah, wat leuk! Veel plezier!
  En wat heb je een mooie tas, I love it :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hee Janine, naast de waagh zit een heel leuk vintage winkeltje in nijmegen, genaamt 'porch people'. Dit is echt iets unieks aan Nijmegen, je kunt het straatje herkennen aan de boekenwinkel tussen de waagh en de cafétjes ernaast! Tegenover de waagh zit dan de V&D (die zie je vanzelf) en daarin zit ook de New look, een hele leuke winkel. In de marikenstraat heb je de vila en pieces enzo, dat is ook leuk. Haha sorry voor het lange verhaal, ik hoop dat je er wat aan hebt en succes met het valkhof museum want dat is idd best wel saai! xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Veel plezier in Nijmegen en succes met je presentatie haha. Ik heb die Ipod ook, in het oranje :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Veel plezier! Die tas is mooi! Waar is die van?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoop dat je het superleuk hebt! En wat een schattig portemonneetje!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Elke dag vertrek ik om 7.45 om naar school te gaan, school begint om 8.15 bij ons. Veel Plezier!

  xoxo
  primrosesandbunnies.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ach, het is niet heel vroeg, in Nederland zat ik iedere dag om 7 uur op de fiets :) Leuk camerahoesje heb je, ik heb hem ook ;) Have fun!
  Liefs, Swaen

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik zie de namen ook nergens!
  Maar ik las het op internet!<3
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Veel plezier, nijmegen is wel een leuke stad. (mn familie woont midden in de stad) xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. nogmaals, heel veel plezier! en leuke tas heb je trouwens! (:
  liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oh super leuk!,Ik zie dat je er al heen bent geweest maar voor de volgende keer: 'de bleeb' is echt een leuk winkeltje!xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Inmiddels ben je al geweest en hoe was het?

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!