4/27/2012

personal | Pictures out of my Life


Het leek me leuk om jullie weer eens een kijkje in mijn leven te geven door middel van foto's. Veel bloggers doen dit al maar ik kon het niet laten om het ook te doen. In deze post laat ik jullie wat foto's zien die ik met mijn mobiel heb gemaakt. Kijk mee!


AriZona Green Tea, ik houd hiervan! Het flesje is echt heel vrolijk en ik houd van kersenbloesem bomen hihi. - Panini met brie en een tosti met kaas, Yummie!


Meivakantie, daar was ik wel even aan toe! Gaan jullie nog ergens heen? Ik ga van dinsdag tot en met vrijdag naar een huisje in Noord-Brabant, vlak bij Eindhoven. We gaan ook een dagje naar Brussel dus daar heb ik zin in! - Aardbeitjes met poedersuiker, heerlijk! En het doet me denken aan zomer, altijd goed.

Misschien een beetje teveel geshopt? Dit was van een shoplog van een paar weken geleden. - Nieuw bikinitopje gekocht. Deze had ik al in het paars met het broekje erbij maar deze vond ik heel vrolijk en hij past ook bij mijn paarse broekje. Hij kostte €12,95.

Leraren die gaan controleren of je de vragen hebt gemaakt en vervolgens dingen in je schrift tekenen en schrijven... In het bruin staat er 'Prima Janine, Complimenten'. Okee dan? - De mini's van Albert Heijn zijn echt super schattig!

Zo, dat was het weer! Wat vinden jullie ervan, is dit voor herhaling vatbaar? Liefs!

17 opmerkingen:

 1. Erg leuk zo'n post! Dat bikinitopje is echt super ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha die mini`s zijn leuk inderdaad. Wat een superleuk bikini topje, laat de zomer(vakantie) nu maar komen!!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat een leuke post! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zeker voor herhaling vatbaar! Leuke foto's! Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om te zien! Natuurlijk voor herhaling vatbaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ je reactie :)

  Ja ik heb je brief ontvangen! Ik kon je alleen niks laten weten doordat ik straf had haha. Ik heb al weer een brief voor je gemaakt alleen ik wou 'm nog niet opsturen, want ik was er niet tevreden mee. vandaag ga ik wat leuke dingetjes maken en dan ga ik m wel versturen! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke foto`s !
  Oeeeh, arizona (: jammie!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke post!
  ik hou zoveel van brie. haha!

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke foto's =]! En leuk dat je naar Brussel gaat! Ik ben daar ook eens geweest <3! Hele mooie stad!

  Haha geweldig die mini's xD! Vooral van die chocomel <3! Wij hebben er ook een paar thuis ^^!

  Ik ga je volgen =]! Volg je terug <3??

  xxx Katy ^^!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie foto's! Jaa, Arizona is zo mega lekkur!♥
  Je hebt ook nog zo'n mooie blog, echt heel mooi :D
  Hoe doe je dat? Die blokjes rechts met Inspiration enz erop?
  'k Wilt ook weten, want het is zo cool! <3
  ~ xoxo Louisejee ;3

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!