4/20/2012

sent | mail to Senne

Ik heb al een paar mailtjes gekregen van mensen die willen mee doen met het brievenschrijven project, super leuk natuurlijk! Gisteren had ik post van Senne en daarom heb ik meteen een brief teruggestuurd. Hieronder zie je 'm.  Binnenkort ga ik brieven schrijven naar iedereen die mij gemailt heeft! Liefs.


11 opmerkingen:

 1. Leeeeeeuk, ik wil ook met jou brieven schrijven. In ieder geval 1.. haha. Kan ik er nog bij?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahh wat leuk zeg! Ik heb maar heel snel gekeken want ik heb 'm nog niet binnen, ik hoop vandaag! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je blog ziet er heel erg mooi uit, erg inspirerend!
  project klinkt erg leuk!
  Ik ga je volgen, zou het leuk vinden als je een keer
  een kijkje neemt op mijn blog en me terug volgt <3

  liefs
  http://www.byclementineblog.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!