4/23/2012

wishlist | All Stars

Iets dat jullie vaak voorbij zien komen in outfitposts, zijn mijn grijze lage All Stars. Ik draag ze bijna elke dag omdat ze gewoon lekker zitten en passen bij alles. Ik denk er al een tijdje over na om een nieuw paar te gaan kopen. Ik ga sowieso nieuwe schoenen kopen en vandaag laat ik jullie mijn 'wishlist' zien. 

Eigenlijk is dit geen wishlist post. Ik denk namelijk dat ik degene hieronder ga kopen. Waarschijnlijk de hoge (links, rechtsboven) omdat ik al grijze lage heb. Maar eigenlijk wil ik weten of iemand deze ook heeft en of ze niet heel snel vies worden. Dus als je ze hebt, zou iemand me dat kunnen vertellen?


Waarschijnlijk neem ik dus deze, maar het kan ook zo zijn dat ik terug kom met een andere kleur dat de witte. Zwart vind ik namelijk ook wel handig, maar dat is een beetje warm voor de zomer. Donkerblauw vind ik ook wel wat hebben, dus eigenlijk weet ik het nog niet helemaal! In ieder geval wil ik graag weten wat jullie 'ervaringen' zijn met witte all stars. Liefs!

18 opmerkingen:

 1. ik vind ze mooi! ik heb ook ooit witte allstars gehad, toen was ik nog wel wat jonger en werden ze best snel vies, maar ze kunnen wel gewassen worden xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik vind ze heel mooi, zelf wou ik deze eerst ook. Ik had al de blauwe en ben uiteindelijk toch ook voor grijze gegaan omdat een paar vriendinnen deze hebben en ze snel vies worden ;(

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb zwarte, hoge All Stars, maar die zijn inderdaad een beetje 'donker' voor de zomer. Ik heb ook nog beige lage en die bevallen mij ook erg goed, ze zijn niet echt heel erg vies. Maar ik denk dat witte All Stars wel wat sneller vies worden maar die kunnen gelukkig wel gewassen worden. En fel kleurtje is wel gaaf en leuk voor de zomer, maar past niet overal bij. Ben benieuwd welke je gaat kopen! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi! Haha, het ligt eraan wat je er mee doet. Ik kan geen witte schoenen aan want bij mij zijn alle schoenen zo vies haha! Gelukkig kan je All Stars wel wassen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb zelf zwarte, lage All Stars, maar op de één of andere manier draag ik ze bijna nooit. Ik heb altijd het idee dat ze mijn voeten heel erg lomp maken, terwijl ik ze bij andere mensen altijd wel heel erg leuk vind staan! Zo gek! Maar ik vind wit ook leuk, alleen zo onhandig omdat het ontzettend snel vies wordt! Ik vind de framboos/cranberry-rode kleur ook wel wat hebben, lekker gezellig voor de zomer! Hmm, moeilijk zeg! Ik ben in ieder geval benieuwd welke je gaat kopen; ze zijn allemaal leuk! :) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind die witte ook leuk! En bordeaux rood vind ik ook tof :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik hen zelf ook de witte! nog niet zo lang ook.
  ben er heel blij mee! & vooral in de lente/zomer zijn ze erg handig & leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk!
  Deze wou ik eerst ook halen, maar aangezien wit niet veilig is bij mij, heb ik ze niet genomen:(
  hihi
  X0X0

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Converse! Ik ben er helemaal gek op, en heb onderhand ook al acht paar... Maar er kan altijd meer bij :) Het liefst allemaal kleurtjes en patroontjes.
  Liefs, Swaen

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ik heb de hoge grijze all stars, en ze zitten inderdaad héérlijk! die paarse all stars zijn ook mooi ;) ik denk ook dat witte all stars snel vies worden, mijn vriendin heeft ze, en die zijn zó vies geworden, dat het net grijze all stars lijken, maar m'n vriendin heeft ze ook al een tijdje. Veel succes met kiezen! Liefs, Karin.

  http://donnermoiplusfashion.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik donkerblauwe hoge all stars, ze zijn al drie jaar oud en beginnen nu toch echt stuk te gaan. Maar ik ga van de zomer naar Amerika dus denk dat ik daar pas nieuwe ga kopen (want ja scheelt toch wel geld). Ik wil dan het liefste gewoon weer donkerblauwe maar weet nog niet of ik dan weer hoge of nu lage zal nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ik heb zwarte, lila en denimblauwe hoge allstars, ze bevallen me heel goed, ook al zitten er wel veel gaten in haha! liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Cute and comfy
  http://shana-style.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk! Zelf heb ik zwarte gehad maar die zijn niet echt meer draag baar haha :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 15. ik had blauwe! Geen idee of ze snel vies worden, haha. liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik heb zelf ook witte, ik draag ze niet zo vaak meer maar bij mij zijn ze helemaal niet snel vies geworden ! Maar ik heb ze ook een keer in de wasmachine gedaan, dat gaat ook gewoon goed. Dus als er echt een keer een grote vlek in zit, gewoon in de wasmachine ;)
  XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 17. leuk zeg! ik heb donker blauwe allstars hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 18. All stars zijn echt zo leuk ! I want!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!