5/16/2012

beauty | Hot Pink

Een tijdje geleden heb ik een paar nagellakjes opgestuurd gekregen van Tuttebelshop.nl en vandaag vertel ik jullie wat over het eerste lakje. Het lakje is knalroze, lekker vrolijk dus. Tuttebelshop.nl verkoopt vooral nagellakjes, maar ook leuke sieraden zoals sjaals en armbandjes. Volgens de site dekt dit nagellakje in één keer en is hij mat. Hij kost €1,49 en is van het merk Safari.


Het potje is groot, er zit namelijk 12 ml in. Het kwastje lakt fijn en het potje vind ik origineel, vooral de zebrastrepen. Leuk!Hier heb ik twee laagjes nagellak op. Het lakje dekt goed na één laagje, maar twee laagjes vind ik zelf altijd mooier. Hij droogt snel, wat ik altijd heel belangrijk vind bij nagellakjes. Ook is de kleur mooi mat, ookal zie je dit niet op de foto. Hij blijft ongeveer 4 dagen netjes zitten.

Over het algemeen ben ik erg tevreden met dit nagellakje! Je kunt 'm hier bestellen.

12 opmerkingen:

 1. wauw, leuk kleurtje! Liefs, Karin

  http://donnermoiplusfashion.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooi kleurtje zeg, leuk voor de zomer! als die komt dan, haha.
  liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jaaa, natuurlijk vond ik hem leuk :D! Wanneer ik tijd heb (oei, moet even bedenken wanneer) dan ga ik je een brief terug sturen. Mooi nagellakje trouwens :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. love it! Check my blog darling and maybe you wanna follow each other! XoXo

  FashionSpot.ro

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wauw pretty amazing!

  if you have time please watch and follow x

  http://www.brown-eyes-blog.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!