5/26/2012

creative | Polyvore sets

Sinds kort heb ik Polyvore weer 'herondekt'. Polyvore is een site die ik altijd in periodes leuk vind. De ene dag maak ik meerdere sets en de andere dag helemaal geen sets. Op Polyvore kun je collages maken en daarmee ook outfits. Vandaag ga ik jullie een paar collages laten zien die ik de laatste tijd gemaakt heb!

to a wedding


Deze set heb ik vanochtend gemaakt. Ik ben echt verliefd op het jasje, hij is van de Mango. Helaas heb ik deze maand al teveel geld uitgegeven dus misschien volgende maand. Het jurkje vind ik echt heel mooi en de nagellak past er goed bij. Ook zouden mijn H&M wedges leuk staan bij deze outfit.


Pool Party

Binnenkort heb ik een Pool Party, dus het leek me wel leuk om hier ook een set mee te maken. De kleuren die ik gebruikt heb zijn blauw en rood, omdat ik die goed bij elkaar vind passen. Als ik ga zwemmen vind ik het altijd handig om een top, shorts en slippers aan te doen met daaronder m'n bikini.


† † †

Deze set/outfit is weer iets chiquer en met pastelkleurtjes. De blouse vind ik erg mooi, zo'n blouse wil ik graag nog hebben, ookal vind ik dat mooier staan bij mensen met stijl haar. De hakken zagen jullie al eerder, maar ik vind ze gewoon erg mooi en ze passen goed bij deze outfit.


summer chic

Deze outfit vind ik iets meer voor als je op vakantie naar een stadje gaat omdat je dan meestal een grote tas meehebt en ik draag dan ook platte schoenen. De top vind ik heel mooi, ook zo'n top zou ik graag nog willen hebben, of ik maar er zelf eentje. Ik ben namelijk van plan dit lange weekend weer achter de naaimachine te kruipen. 

now you're just a little liar

Deze set is alweer iets ouder, en dat zie je ook doordat de items iets warmer zijn. De colsjaal vind ik heel mooi, maar die is natuurlijk wel weer veel te warm voor nu. Deze look vind ik erg leuk, maar wel voor in de herfst. 

Zo, dat waren ze alweer! Wat vinden jullie van mijn sets? En zouden jullie er nog meer willen zien? Ik heb er namelijk nog meer, maar die zijn meer collage-achtig. Liefs, Janine

14 opmerkingen:

 1. De tweede en derde outdit vind ik helemaal geweldig! ik ga eens een kijkje nemen op polyvore :)
  liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. die mintoutfit is zo leuk! handig is polyvore toch! liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt zoooo gaaf al die outfits! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuke outfits! vooral die 1e 2!
  Veel plezier met dit mooie weer!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. waauw erg mooie outfits!
  elkaar volgen via GFC& bloglovin'? xliefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke collages! Ik heb polyvore net ontdekt en ik vind het echt super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Polyvore is zo leuk! Je kan dan gewoon even lekker mix en machen en kleding bekijken te gelijk. Ook het terug kijken van die dingen is echt geweldig. Ik vind die met die pastelkleuren en witte blouse echt prachtig, die hakken van die outfit zijn ook heel leuk. Wil al je looks best aandoen, hihi. liefs! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een superleuke sets :) Die derde is mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die laatste is zó leuk! Ik wil dat nu heel graag als outfit aan (ook al is het inderdaad een beetje warm) :) Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. geweldige sets! zeker die van de poolparty! ♥

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!