5/22/2012

diary | Welcome Home, mister sun.

Wauw. Al mijn smeekbedes om lekker zonnig weer en zomer hier in Nederland hebben geholpen. Geweldig! Helaas was ik zaterdag, zondag en maandag ziek. De hele dag films kijken en dag zegt iedereen op twitter dat het heerlijk weer is. Gelukkig ben ik vandaag beter, ik ben alleen nog een beetje verkouden. Vanmiddag heb ik heerlijk op de ligstoel in de tuin gelegen. Ook gelijk maar m'n bikinitop en shorts aangedaan. Ik houd van dit weer! Verder zal ik jullie even wat vertellen over de bruiloft waar ik heenga. Volgende week donderdag is het al, de tijd gaat snel! Mijn nicht gaat trouwen en daar gaan we dus heen. Omdat ik geen geschikt jurkje kon vinden is mijn moeder er een voor me aan het maken, en hij is bijna af. Binnenkort zal ik 'm laten zien, en op de dag zelf komt er ook een outfitpost online. Geniet allemaal nog van het lekkere weer, want voor je het weet is het over! Liefs, Janine18 opmerkingen:

 1. de afgelopen dagen echt heerlijk weer. leuke foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto´s! Ik heb die Vogue voor de zomervakantie bewaard; knap hè? (:
  ik volg je (al heel lang eigenlijk), volg je terugg? (:
  Liefs, xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Inderdaad heerlijk weer! Je gebeden hebben inderdaad geholpen, hihi. Mooie foto's. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk,dit weer!Leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het was echt heerlijk weer en leuk die voque, moet hem nog steeds kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ahw, gelukkig voel je je nu een stuk beter! :) En wat creatief dat je moeder zelf zo een jurkje maakr. Ben benieuwd! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hier was het iook zo lekker heb ook in de tuin gezeten:D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk dat je moeder een jurkje maakt. Ik ben benieuwd..

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Bedankt dat je hebt gebeden voor mooi weer, haha! :) Leuk dat je moeder zelf een jurkje maakt, ik ben benieuwd! Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat een geweldig weer he! en het weer is inderdaad gewoon weg heerlijk! liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Echt genieten dit weer! Ben benieuwd naar de jurk :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Van mij mag het nog wel even zulk weer blijven haha!
  Ben benieuwd naar je jurkje!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ben erg benieuwd naar de jurk! Het blijft de komende twee weken waarschijnlijk nog boven de 25 graden! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke foto's x Ben benieuwd naar het kleedje :D
  x Elize

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuke foto's, het weer is zo lekker nu!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuke foto's! Ja, ooh wat een lekker weer :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuk dat je moeder het jurkje gaat maken, ben heel benieuwd hoe die er uit ziet als hij af is!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!