5/30/2012

nails | Ombre

Ik zag het al op veel blogs voorbij komen: ombre nails. En ik heb het ook geprobeerd. Het is niet echt heel overlopend zoals dat hoort, maar ik vind het best mooi gelukt! Eigenlijk is het heel simpel, je hebt namelijk een sponsje nodig en twee kleurtjes nagellak. Dan doe je 1 kleur op een papiertje en dep je het sponsje erin. Wat vinden jullie van deze nail art? Liefs, Janine

Essence 'White Secret' & Catrice 'Welcome To Roosywood'


15 opmerkingen:

 1. Het ziet er heel leuk uit, maar ik zou het wel iets meer laten overlopen, dan word het echt ombre!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk gedaan! ik heb ook ombre nagels gemaakt, ik vindhet zo tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk gedaan.
  ik heb het ookweleens gedaan maar dan met 3 kleuren paars
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk gedaan! Ik heb het ook wel eens gedaan, vind het echt leuk. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er echt heeel erg leuk uit!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. mooi effect! Misschien de volgende keer iets meer wit mengen met het roze? XO

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk gedaan! Je kan ook de helft van je nagels wit lakken, en de helft een andere kleur, en het niet laten drogen zodat je het met een doorzichtige nagellak kan laten overlopen. Ik heb er nog een filmpje van gemaakt op youtube dus als je wilt kan ik je de link sturen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wauw, supergoed gelukt, echt mooi! ♥

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!