5/13/2012

post | Senne & Denise

Vandaag heb ik weer een post voor jullie over het postproject. Toen ik terugkwam van vakantie lag er een brief van Senne op de deurmat, super leuk! Ook heb ik vanochtend een brief van Denise gekregen, zoals jullie misschien al op haar blog hadden gelezen. Vandaag laat ik jullie die brieven zien en natuurlijk de brieven die ik verstuurd heb!


Dit zijn de brieven die ik heb gekregen van Denise en Senne. Allebei superleuke brieven, dus ik stuurde gelijk wat terug!


Dit is de brief die ik naar Denise heb gestuurd. Het snoepje zit er uiteindelijk niet bij want die paste niet meer in de envelop, maar verder is dit alles. Ik word steeds creatiever met het bedenken van kleine dingetjes die ik erbij kan doen!


En dit is de brief die ik naar Senne heb verstuurd. Zoals je ziet met de kleuren paars en rood. En als jullie denken, waar is de brief? Die zit achter het kaartje geplakt.

Voor degenen die mij hadden gemaild: Woensdag ga ik aan de slag met brieven voor jullie allemaal! En als je nog wilt meedoen met brieven schrijven kun je me mailen (afashionwayoflife@hotmail.com) Liefs!

7 opmerkingen:

 1. haha wat toevallig ik heb dat kleine rode roosje ook! :) En je brieven zien er erg leuk uit. Ik ga je een mailtje sturen, lijkt me super leuk om ook met jou te schrijven.

  liefs xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vond je brief echt heel leuk! En morgen gaat er weer een in de brievenbus voor je :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw lijkt me echt geweldig om te doen! Jammer dat ik een beetje te weinig tijd heb, en ik zou echt niet weten wat ik zou moeten schrijven.. xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, zou wel met je willen schrijven, maar we wonen wel een beetje erg dicht bij elkaar! Wel super leuk dat je dit doet (:

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt leuk! Ik ben ook bezig met een post project hihi. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!