5/08/2012

verslag | Meivakantie

Vandaag heb ik voor jullie een soort verslagje van mijn meivakantie. Helaas moest ik vandaag alweer naar school maar terugblikken kan altijd. Ik zal over elke dag iets vertellen, klik op read more om het te lezen!

Op dinsdag rond half twee vertrokken we naar Hooge Mierde, de plaats waar de camping was en ook ons huisje. We mochten pas om 3 uur in het huisje zijn dus daarom gingen we pas zo laat weg. Verder hebben we niet zoveel meer gedaan die dag, ik heb wel hardgelopen en 's middags zijn we nog even naar de supermarkt geweest. 

Op woensdag zijn we dus naar Antwerpen geweest, zoals ik al vertelde. Eerst reden we met de auto naar Antwerpen en daar lunchten we bij de Bakker Bart en daarna gingen we winkelen. Ik ben al vaker in Antwerpen geweest, dus heel bijzonder was het niet, maar toch leuk! 's Avonds aten we bij 'het Frietpaleis'.


De volgende dag zouden we eerst naar Beekse Bergen gaan, maar de plannen veranderden een beetje. Mijn oom, nicht en neefjes kwamen namelijk op bezoek! Het was heel gezellig en we hebben héél veel foto's gemaakt.
detailfoto van ons huisje

En dan vrijdag, dat was alweer de laatste dag! We wilden nu naar Beekse Bergen gaan omdat we donderdag dus niet geweest zijn, maar toen we daar aankwamen was het best prijzig! Dan ga ik liever naar de Efteling hoor, hihi. Omdat we 's avonds nog naar onze familie in Breda wilden gaan zijn we maar gelijk doorgereden naar Breda.


Zo, dat was mijn vakantie! Ik moet zeggen dat ik niet heel veel heb gedaan, maar ik vond het wel een hele leuke vakantie! Hoe was jullie vakantie? 

6 opmerkingen:

 1. Je vakantie klinkt heel leuk! Leuk dat je familie op bezoek kwam :) Mijn vakantie was ook heel leuk! liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat klinkt leuk zeg! Ik heb ook bij de Bakker Bart geluncht in Antwerpen haha ^^ Mooi dat je het zo fijn hebt gehad & heel veel succes op school deze laatste lesweken voor de vakantie! :) Liefs. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk verslagje zeg, klinkt leuk !
  ik was lekker in berlijn :D
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klint gezellig! Ik ben een week in rome geweest! Echt een shop heaven. Ik probeer morgen een verslag te schrijven, you could check it! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk verslagje en leuke foto's! Ik ben niet weg geweest maar heb afgesproken :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. leuk verslag!ik ben een paar daagjes op kamp geweest wat echt supper gezellig was!

  XX
  http://madebymariska.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!