6/04/2012

filmpje | Roomtour

Ik heb al heel vaak beloofd om een filmpje te uploaden van mijn kamer, en vandaag staat ie dan eindelijk online! Op m'n nieuwe youtubekanaal, omdat ik erover denk om meer filmpjes te maken. Ik hoop allemaal dat jullie het een leuk filmpje vinden! En als jullie willen weten waar een bepaald meubelstuk vandaan komt, vraag het dan eventjes! Liefs, Janine

13 opmerkingen:

 1. Leuk filmpje & kamer! Ben jaloers op je schoenencollectie, ik heb een tijd lang een enorme groeispurt gehad en moest dus elk jaar nieuwe schoenen... Ik heb trouwens ook het Benefit/coca cola pakket gewonnen! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuke kamer, en ook leuk dat je een keer een filmpje maakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuke kamer heb je! ben echt jaloers op dat schoenenrek! (: ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke kamer, je hebt een aantal kussens die ik ook heb! Ik heb ook een roomtour filmpje gemaakt, moet je maar kijken (is wel van 2 weken geleden ofzo)
  liefs, Fije

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke kamer! Waar heb je dat leuke rek vandaan? En die boom, haha :)

  xLiefsss

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke kamer! Ik ben echt verzot op je kledingrek! Dat is echt iets wat ik wil!
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ohhh, leuk dit :). Vooral je kledingrek vind ik gaaf :D. Altijd leuk in kamers!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat heb je een leuke kamer! Doe vaker filmpjes! :) haha! :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuk filmpje! Dat kledingrek is echt leuk.. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Moooie kamer zeg ! Mooi kastje aan het einde & kledingrek natuurlijk.

  XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super mooie kamer!
  Liefs, Maruschka
  www.beautyqueenxl.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!