6/08/2012

jewelry | Good2Get

Ik denk dat jullie het allemaal nog wel van vroeger kennen: vriendschaps armbandjes! De webshop Good2Get heeft ze weer helemaal terug gebracht! De webshop verkoopt naast armbandjes ook oorbellen, vingerpopjes en nog meer, en dat alles handgemaakt. Ik heb twee armbandjes opgestuurd gekregen van de eigenaresse Anouck en vandaag laat ik ze aan jullie zien!


Dit zijn ze. Ze bestaat alle twee uit drie kleurtjes. De linker bestaat uit licht paars, paars een donkerroze en de rechter bestaat uit wit, lichtroze en paars. Alle twee vind ik ze heel erg leuk! Sowieso houd ik van roze en paars vind ik ook een mooie kleur!

 Zo zien ze eruit als je ze om hebt. Mijn polsen zijn best dun, en ze passen gewoon goed. Je kunt ze omknopen en dus ook verstellen als je bredere polsen hebt. Ik ben heel erg blij met de armbandjes! Je kunt de bovenste hier bestellen en de onderste hier.

10 opmerkingen:

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!