6/03/2012

new in | Hey, I've put some new shoes on

Een tijdje geleden plaatste ik een wishlist van all stars en gister was het dan eindelijk tijd om ze te gaan kopen. Ik wilde heel graag witte, maar in de winkel durfde ik het toch niet aan omdat ze heel snel vies worden. En toen zag ik bordeauxrode, die ik stiekem al de hele tijd als tweede keus in mijn hoofd had. Ze zijn perfect! Wel is dit  waarschijnlijk een mannenmodel, want ze begonnen pas vanaf maat 40, maar dat maakt mij niets uit want ik vind ze geweldig!


Converse All Stars - Pro €64,95
Ook wilde ik nog graag een filmpje met jullie delen, dat ik tegenkwam op facebook. Ik vind het een erg mooi filmpje en jullie zouden het zeker ook moeten zien! Klik hier om naar het filmpje te gaan. Liefs, Janine

22 opmerkingen:

 1. Ik vind de schoenen echt super leuk!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. supermooie schoenen, de kleur is echt geweldig! Supererg filmpje trouwens! ;o ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik vind dat echt een hele mooie rode kleur! Ze zijn echt leuk :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zijn echt heel mooi!
  En denk dat vrouwen en mannenmodellen niet zo veel van elkaar verschillen. Alleen waar een maat begint geloof ik en misschien andere kleuren en prints?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, hele mooie allstars. Die kleur!
  www.martiege.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. superleuk die all-stars & zielig filmpje ): x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ahw, leuke all stars! Weet alleen niet wat ik van het filmpje moet vinden. Ergens is hij wel leuk, maar toen hij zei 'ik besluit een grote stap te nemen' oid, vond ik hem wel spottend. En dat mensen vervolgens gingen huilen, kwam bij mij nogal spottend over..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat is eigenlijk wel waar, maar de broer van een vriendin van mij zit ook in dat filmpje en nog een paar mensen van mijn school en ze hadden het filmpje ingestuurd voor een wedstrijd dus daarom wilde ik 'm ook laten zien.

   Verwijderen
 8. Ah wat een zielig filmpje, echt heftig. Je All Stars daarentegen zijn wel heel erg leuk. Een vriendin van me heeft ze ook! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Geweldige kleur! Ik heb nu grijze, maar wil volgend jaar lage in een andere kleur! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. oeeh leuke schoenen! Echt een mooie kleur!
  Ik heb zelf beige allstars.
  wat een zielig filmpje :O Toch kan ik me niet voorstellen dat als iemand je stuurt: als je op school komt disliken we je , dat je dan zelfmoord wilt plegen. Maar die keuze komt vast niet alleen door dat berichtje. Wel zielig!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die schoenen zijn echt super, goede keus! En dat filmpje is goed zeg. Hierbij laat ik weten dat ik een einde maak aan mijn facebook account.. dat verwacht je niet. Echt mooi gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ja, die zijn zo mooi he! Ik krijg nieuwe schoenen, misschien wil ik ook deze! :)

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. oh i love the colour of the converse!
  amaazing blog!

  xoxo P.P.

  http://www.rebelission.blogspot.ch/

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ze zijn erg mooi! Ik wilde ze ook, maar kon ze nergens vinden...
  Liefs, Swaen

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Heeeeey die schoenen heb ik ook! Mooi zijn ze he? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. woooow! echt mooi !

  xxx Celine

  www.get-shorty-at-all.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!