6/06/2012

new in | Vogue

In de pictures out of my life post konden jullie al zien dat ik de nieuwe Vogue had gekocht, en vandaag laat ik 'm even zien. Het jammere van de Vogue is dat 'ie een stuk minder dik is dan de eerste uitgave, maar de foto's erin zijn heel mooi! Op de canvastas staat een speciaal ontwerp van Piet Paris, een nederlandse kunstenaar. Als ik het goed heb kost deze uitgave €5,99 ! Liefs, Janine13 opmerkingen:

 1. wat een prachtige tas! super leuk!
  liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke blog!
  Wil je elkaar volgen? Ik start nu :)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ooooooh ik moest er een euro meer voor betalen ! :(
  ik vind de voorkant echt mooi
  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh ik wist het ook niet zeker, maar hij was dus 7 euro!

   Verwijderen
 4. Ooh super gaaf! en die tas is erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk, ik heb nu echt zin om die vogue te lezen. De tekst op de tas is echt gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die tas is super mooi! Zat die er gewoon bij als je 1 euro meer betaalde?
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!