6/29/2012

other | De Zomervakantie is begonnen!


De zomervakantie is begonnen (nou ja, bij de meesten dan)! Dit betekent lekker chillen, even geen schoolstress en dingen doen die je echt leuk vind! In het geval je niet weet wat je tijdens de zomervakantie moet doen, in dit artikel een aantal nuttige tips!

Als de zon schijnt en het regent eens niet voor de verandering, ga dan naar het zwembad, strand of ga picknicken in het park. Vul je tas met flesjes water, gevulde wrap-rolletjes, watermeloen, chips en toastjes. Als je de luxe hebt om thuis een duik in het zwembad te nemen, maak dan zelf ijsjes met de ijsmaker die je bij Kadowereld kunt kopen. Geniet van elke zomerse dag, want er is niets zo onvoorspelbaar als het weer in Nederland.


Als de zon niet schijnt en het regent voor de verandering wel, steek dan wat quality-time in jezelf. Lak je nagels, probeer eens een visgraatvlecht te maken, lees een goed boek en kijk de serie Gossip Girl (of natuurlijk een andere leuke serie). Als je vriendinnen ook tijd hebben, spreek dan met elkaar af om eens goed bij te kletsen. Op een regenachtige dag kun je ook heel goed oude meubels opknappen en verven in een hippe kleur, zoals mintgroen of turquoise.Als je op vakantie gaat naar het buitenland, zoek dan eerst uit wat er te beleven valt.
Heel belangrijk: Zoek uit waar je goed kunt shoppen en waar de lekkere eettentjes zijn. Ga op onderzoek uit op het strand en spot de strandtentjes met mooie beachboys. Meestal zijn aan het strand gave activiteiten te beleven, zoals surfen, parasailing, bungeejumping en beachvolley.


Dat waren (voorlopig) alle tips! Hebben jullie al zomervakantie? En wat gaan jullie allemaal doen? Liefs, Janine.

15 opmerkingen:

 1. Ik had vandaag latijn.. en hij ging goed!! Leuke tips, heb ik zeker wat aan! Liefs, Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Woehoe ik heb ook zomervakantie <3! Voor nu ga ik een festival bezoeken, een verjaardag vieren van een vriendin en naar een concert <3! Oh en misschien nog bij iemand logeren en dan een Pretty Little Liars marathon houden ^^! Voor de rest nog mijn rapport ophalen en de jaar sluiting doen en dan ben ik officieel klaar <3!

  xxx Katy ^^!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super goede tips! Ik heb volgende week vakantie! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Ik ga echt genieten van de vakantie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke tips! Ik ben echt blij dat ik nu eindelijk vakantie heb haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke tips! Ik moet volgende week alleen nog boeken inleveren, rapport ophalen en dat soort dingen en dan heb ik ook vakantieee! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Damn, door die foto's wil ik meteen op vakantie naar een warm land! Die ijsjesmaker lijkt me ook ontzettend fijn om te hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een leuke tips! jammergenoeg gaan wij nooit op strandvakantie dus die laatste paar gaan niet werken maar ik vind vooral die hoe je het beste uit een warme dag kunt halen top! liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk artikel om te lezen, en wat een leuke tips! :)
  Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke post! Hoop wel dat het weer hier een beetje lekker wordt!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Goede tips! Ik heb al zomervakantie, heerlijk is het. Over een paar dagen vertrek ik naar Portugal :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ZOMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURRRRRRR!!!! oke ik ben gelukkig nu het officieel vakantie is haha. Nu alleen het lekkere weer nog! Gelukkig is het deze week al best zonnig! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Yeah, ik heb ook vakantie! Sinds woensdag al! Heerlijk gevoel! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!