6/05/2012

other | Favorite Blogs #1

Dit is een artikel dat ik al een tijdje wilde maken, omdat ik jullie graag mijn favoriete blogs wil laten zien. Ik heb heel veel blogs die ik graag lees in een lijstje staan, dus vandaag begin ik met de eerste vier. Als je benieuwd ben naar welke blogs het zijn klik dan op read more! Mijn favoriete blog van mijn favoriete blogs is toch wel de blog van Denise. Haar blog volg ik ook al heel lang. Haar outfits zijn heel erg leuk en haar schrijfstijl leest gewoon lekker mee! Ook maakt ze ontzettend mooie headers, waar denk ik iedereen wel jaloers op is. Klik hier voor haar blog.

 De blog van Flo volg ik minder lang dan de blog van Denise, maar ik vind dat ze een hele leuke stijl heeft! Helaas post ze de laatste tijd niet meer zoveel en heeft ze haar oude posts verwijdert, maar toch zou je een kijkje moeten nemen! Klik hier voor haar blog.

 De blog van Béracha volg ik ook al een tijdje en ook zij heeft een hele leuke stijl! Haar outfits zijn heel leuk en ze maakt zelf kleding op haar naaimachine, wat ik misschien nog wel het leukst vind. Ook staan er op haar blog een paar tutorials voor taillerokjes, heel erg leuk! Klik hier voor haar blog.

En als laatste in dit rijtje: de blog van Annemieke. Ook haar stijl is heel erg leuk en haar schrijfstijl is gewoon leuk! Ook post ze leuke nailart tutorials, zoals galaxy nails en bloemetjes. Klik hier voor haar blog.

Zo, dat waren ze alweer voor deze post! Misschien maak ik binnenkort nog zo'n post, want ik heb veel blogs die ik heel erg leuk vind! Wat zijn jouw favoriete blogs? En staan deze ook in jullie lijstje? Liefs, Janine

19 opmerkingen:

 1. Leuk! Denise haar blog is inderdaad heel erg leuk!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Denise vind ik zelf ook heel leuk! En Annemieke ook. De rest ken ik nog niet, even een kijkje nemen hoor haha. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk om te lezen! Ik kende de blog van annemieke al, heel erg leuk:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om te lezen.
  Ik kende al drie blogs hiervan, maar ben gelijk op die van Béracha gaan kijken en ze heeft idd een leuke stijl.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg leuke blogs! Denise kende ik al. De andere ga ik nu bekijken.

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk artikel, zelf volg ik Denise en Annemieke, beide geweldige blogs!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk om te zien ! 2 kende ik er nog niet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik volg alleen de blog van Annemieke , de andere ga ik nu bekijken!
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind de blog van Flo en Annemieke ook heel leuk!xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ach, wat ontzettend lief Janientje! Ik heb nu al heel erg lang niets meer gepost, omdat ik simpelweg geen tijd en inspiratie had, maar als ik dan zoiets liefs lees, wil ik altijd weer meteen aan de slag ^^ Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi annemieke!
   Ik wou op jou blog gaan kijken alleen kon ik er niet naar toe. Er stond dat jij mij moet uitnodigen voordat ik jou blog kan lezen. Kan jij mij misschien uitnodigen, want je blog leek me erg leuk!
   xxx

   Verwijderen
  2. @Michele: Dat komt omdat Annemieke zelf ook niet meer op haar blog kan! :(

   Verwijderen
 11. die van beracha en annemieke zijn inderdaad geweldig, die staan beiden in mijn top 5! (:
  liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ah, leuk! Ik volg ze allemaal behalve Flo :D

  Ik ben ook helemaal fan van Beracha's blog!

  lijnsfairytaleworld.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!