6/22/2012

personal | Pictures out of my Life #4

Zo zo, daar ben ik weer! En ik kan wel zeggen dat ik het bloggen gemist heb hoor en stiekem heb ik nog wel jullie blogs gelezen. Mijn toetsen gingen voor m'n gevoel allemaal wel goed. Sommige iets minder en andere heel erg goed maar ik hoop natuurlijk op goede resultaten! En ik kan nu dus zeggen dat ik klaar ben met school voor dit schooljaar! Morgenavond heb ik een poolparty met m'n klas, maandag poldersportdag en dinsdag boeken inleveren. Verder alleen nog maar toetsen terugkrijgen en m'n rapport ophalen! Allemaal bedankt voor de succes wensen, heel erg lief! <3
Goed, laat ik maar over gaan op het artikel: een Pictures out of my Life artikel. De afgelopen weken heb ik best veel foto's gemaakt, dus klik snel op read more! Proefwerkweek is voorbij, dus was het tijd om te gaan shoppen! Ik ben met een vriendin naar de stad geweest en dit zijn mijn aankoopjes! Morgen waarschijnlijk een shoplog artikel!

 De nieuwe cd van Maroon 5 is uit! Maroon 5 is echt m'n favoriete band, ik kan echt uren naar hun liedjes luisteren!
 Zuurtjes van de Hema, aren't they cute?
 Ik kwam een tekening tegen van vorig jaar voor school, deze vind ik best goed gelukt!

 M'n vader zit bij een musicalvereniging en hij had blijkbaar een hoed nodig, dus toen moest ik die hoed even stelen en opdoen natuurlijk!

 Nails of the Day: you belong with me van Essence een een flakie van de Hema.

 Hier was het blijkbaar lekker weer, dus ik nam een raketje.

 Voor het proefwerk van Nederlands moesten we oefenen met vmbo-examens. Uiteindelijk was je kans 1 op de 20 dat je hetzelfde examen had als op het proefwerk, maar de kansen waren niet in m'n voordeel.

 Dit is de tekst van Safe and Sound van Taylor Swift. Bij muziek moesten we een soort eindpresentatie doen en dit liedje deed ik met een paar andere meisjes. Uiteindelijk hadden we een 9!

 Cupcakes gebakken, yummie!

Weer eens achter de naaimachine gekropen, ook al was het alleen om een jurkje in te korten. Het was echt een jaar geleden dat ik achter de naaimachine zat, dat wil ik binnenkort dus weer oppakken!

Zo, dat waren al mijn foto's weer! Hoe was jullie week? Liefs, Janine

11 opmerkingen:

 1. Leuk om te zien! Ik vind Maroon5 ook zo leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's! Die nagellak is erg cute en Marron 5 is ook 1 van mijn favoriete bands! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's! mmm die cupcakes <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah, leuke foto's! En die zuurtjes van de hema zijn echt cuuuute, haha. I love! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ahh, wat een leuke foto's!

  xxxxx wij zijn net begonnen en we volgen je, zou je een kijkje op onze blog willen nemen? :$

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat liedje van Taylor Swift is een van mijn lievelingsliedjes, net als de film (: Leuke foto's!!
  Liefs, Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik moet ook weer achter de naaimachine, dat is al zo lang gelden!
  Liefs, Swaen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dit is zo leuk om te zien! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!