7/03/2012

in the kitchen | Donuts

Volgens mijn moeder was er een donutmaker bij de Lidl, dus daar zijn we vandaag even heen geweest en we hebben 'm gekocht! Daarna heb ik 'm gelijk uitgeprobeerd, en dat moest ik natuurlijk even laten zien!


 Zo ziet de donutmaker eruit. Je kunt er 7 kleine donuts tegelijk mee maken en hij kostte €12,99 bij de Lidl.

 Dit zijn alle ingrediĆ«nten die je nodig hebt. Uiteindelijk had je geen Maizena maar maisolie/olijfolie nodig, maar de gebruiksaanwijzing was in het Duits, maar we waren zo snugger om er pas later achter te komen dat er ook een nederlandse beschrijving was.

 En zo worden ze in het apparaat! Zelf vind ik ze een beetje lijken op pannekoeken. Nadat je de mix gemaakt hebt moet je ze in het apparaat doen en dan worden ze na een tijdje zo.

En dit is het eindresultaat! Uiteindelijk hebben we er nog chocolade saus en discodip opgedaan, maar je kunt er ook gewoon poedersuiker op doen. De donuts smaken lekker, maar ze smaken eerder naar wafels! Dus misschien moeten we de volgende keer een recept van internet proberen! Liefs, Jaine

19 opmerkingen:

 1. dat ziet er heerlijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. OMG!! I love donuts!! Ik wist niet dat er zo'n handig apparaatje bestond..
  X Noah
  www.daydreamingcoloursinspiration.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. heerlijk!
   jaloers, ik wil ook een donut apparaat!

   xx
   http://madebymariska.blogspot.nl/

   Verwijderen
 3. haha, die zien er zo schattig uit! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mmmm, het is nog vroeg, maar ik heb nu al honger ;D
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat grappig die machine!
  Ziet er heeeerlijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oh my god, ik ben echt jaloers! Die wil ik ook hahah. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. oe lekker dat ding hebben wij ook! Wij hadden er eerst pannenkoekenmix in gedaan maar dat is ook niet zo lekker hahaa

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb het dat ding ook! Maar ik vind het niet zo goed ;)
  misschien heb ik een slecht recept...

  groetjes,
  Celine

  www.get-shorty-at-all.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. I love donuts and the last picture looks very nice !
  inlovewithphotographysara.blogspot.de

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!