7/07/2012

personal | Going on Holiday!

Morgen ga ik op vakantie! Ik heb er ontzettend veel zin in! Ik ga drie weekjes op vakantie naar Frankrijk en Spanje. Ik ben nog nooit in Spanje geweest dus ik ben heel benieuwd! Ik ben van plan heel veel foto's te maken, lekker te zonnen en vooral veel te zien en te bezoeken. Ik heb automatische posts gemaakt, dus als het goed is komen die online! Ik wens iedereen een hele fijne vakantie en tot over 3 weekjes! Liefs, Janine


16 opmerkingen:

 1. Heel veel plezier op vakantie, geniet van alles! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heel veel plezier! erg leuk dat er als nog berichten online komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijne vakantie, meid! Geniet er lekker van! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuk! Heel veel plezier! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Have a good trip in France! You go in the south of France ? :)
  Spain is a very beautiful country. I went twice with my school, in Madrid and in Barcelone. There are many things to be seen: the Dali Museum, the Sagrada Familia, the Park Guell... And there are many cool shops! : I am, Blanco, Mango, Topshop, etccc :D Well, have fun!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel veel plezier, geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel veel plezier! Geniet van het zonnetje!
  Wij volgen je <3

  xxx

  Join our give away!! www.fashionity.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Waarom heb ik dit gemist :|. Héel veel plezier Janine :D. Dan heb je leuke post voor als je thuiskomt, haha. Ik had het eerder moeten versturen :P. Nou ja, dan heb je weer wat leuks te schrijven als je terugbent (l).

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel veel plezier, en tot later :)
  Liefs, Swaen

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!