7/26/2012

personal | I'm Back!

Ik ben terug van vakantie! We hebben echt geluk gehad want we hebben de hele tijd mooi weer gehad! Ik heb veel foto's gemaakt, veel gezwommen en in de zon gelegen, maar ook veel gezien. Ik heb een soort verslagje gemaakt dus zo kunnen jullie een beetje lezen wat ik allemaal gedaan heb!


Eerst waren we een week in Frankrijk, daar zijn we op 2 campings geweest. Bij de eerste camping zijn we iets van 3 nachten geweest en daarna zijn we naar de volgende camping gegaan, die camping was heel leuk! In het plaatsje Cahors, ergens in de bergen. Daar waren ook andere Nederlanders die heel aardig waren en met hen gingen we ook elke avond voetballen. Ook gingen we voetballen met de Nederlanders tegen de Fransen, dat was heel grappig.

Daar zijn we ook naar een druipsteengrot geweest, Grotte de Pech Merle heette het. Dat was een grot waar volgens hen mensen meer dan iets van 1000 jaar geleden tekeningen hadden in gemaakt, nou ik geloofde er helemaal niets van! Je zag dus allemaal getekende mammoeten en bizons, maar heel duidelijk was het niet. Ook vroeg iemand aan de rondleidster hoe je kon zien dat 1 persoon die tekeningen gemaakt had, en als antwoord zei ze dat je dat kon zien aan de staart, omdat die hetzelfde getekend was, maar dat kon iemand zo na hebben getekend van de ander. Ook waren er voetafdrukken en handafdrukken, maar die waren al helemaal nep. Uiteindelijk was het wel leuk omdat we het zo nep vonden!Daarna gingen we dus verder naar Spanje, naar een camping die we hadden gereserveerd. Uiteindelijk was die camping veel minder leuk dan verwacht, en daarom gingen we eerder weg. Het was echt de hele vakantie lekker weer dus gingen we elke dag wel eventjes zwemmen. Ook zijn we naar Figueres geweest, naar het museum van Dahli. We zijn er niet ingeweest want er was een mega rij en het kost wel €19,- per persoon!  Wel hebben we de buitenkant bekeken en dat zag er wel heel tof uit.

Daarna zijn we naar Barcelona geweest, en ook naar een andere camping. Die camping was wel iets prijziger maar wel heel handig, hij ligt namelijk maar 15 km van het centrum van Barcelona, en eigenlijk gewoon in Barcelona! We konden met een bus naar het centrum en we zijn uiteindelijk maar 1 dagje naar Barcelona zelf geweest, omdat het iets van 36 graden was. Wel hebben we heel veel gezien! De Gaudi huizen, de Sagrada Familia en Park Güell. Toen we in de bus zaten heeft een Spaanse oude man wat dingen aan ons vertelt, omdat we zo aardig waren om hem een plek te geven in de bus. Helaas kunnen we niet zo goed Spaans maar we begrepen het wel aardig! Ook konden we park Güell niet goed vinden maar een andere Spanjaard is met ons meegelopen, heel aardig!

Onze camping was aan het strand dus we konden lekker afkoelen op het strand en er was ook een zwembad, echt een must in Spanje!

Daarna zijn we nog iets van 5 nachtjes in Frankrijk geweest, bij Entraygues, een klein dorpje. Daar hebben we nog lekker genoten van de zon, lekker gezwommen en zijn we uit eten geweest. Ook was er bij onze campingplek een klein konijntje die elke dag even langs kwam, echt lief! Vannacht zijn we om half 1 thuis gekomen en het voelt fijn om weer in je eigen bed te slapen en niet op een luchtbed. Morgen komt er een speciale post online, dus houd m'n blog in de gaten! Liefs, Janine

10 opmerkingen:

 1. Ik ben ook terug! Zag ineens onder mijn I´m back-bericht nog een keer zo'n titel staan en toen las ik dat jij ook terug was! Leuke foto's ook!
  Liefs, Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ontzettend leuke foto's! het klinkt ernaar dat je een geweldige tijd hebt gehad :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. * Fijn dat je weer terug bent ! Zo te horen/lezen heb je het leuk gehad !
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heb het helemaal zitten lezen en het klinkt echt super! Voetballen tegen de Nederlanders en Fransen is altijd leuk haha! :) Mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk om te lezen en te zien =]! Ik ben ook in Barcelona geweest (vorig jaar). Echt heel mooi daar <3!

  xxx Katy ^^!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk verslag en leuke foto´s! Barcelona lijkt me echt heel gaaf! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke foto's! Jammer dat de camping in spanje tegen viel maar barcelona is wel heeeel vet! En wat mooi dat het mooi weer was :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi weer hadden jullie hoor!
  Liefs, Swaen

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Fijn dat je het leuk hebt gehad! Mooie foto's :)!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!