7/04/2012

post | Birthday Mail

Zondag was Senne jarig en natuurlijk moet ik een leuke verjaardags brief sturen! Uiteindelijk vind ik het zelf een heel vrolijke brief dus hopelijk vind ze 'm ook leuk! Ook heb ik gisteren post van Emmy gekregen, maar dat laat ik binnenkort wel zien!
Ook kreeg ik een vraag over wat dat nou was met dat postproject bij de Q&A post. Alles over mijn postproject staat in deze post! Als je ook brieven met me wilt sturen kun je me een mailtje sturen (afashionwayoflife@hotmail.com). Liefs, Janine.9 opmerkingen:

 1. Die puzzelstukjes zijn echt leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk bedacht met die puzzelstukjes, en de envelop ziet er ook leuk uit! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vond je brief echt heeeeel erg leuk janine! Ik doe de jouwe vandaag weer op de post :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk, die puzzelstukjes zijn echt een leuk idee! ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!