8/19/2012

fashion | Mijn Schoenencollectie

Wat een heerlijk weekend was dit zeg! Gisteren ben ik met vrienden wezen zwemmen en luieren bij een meertje hier in de buurt en vandaag ben ik wezen varen met vrienden, en natuurlijk ook even zwemmen! Ook heb ik daarnet nog gebarbecued, ook altijd leuk! Vanochtend heb ik voordat het warm werd op mijn kamer foto's gemaakt van al mijn schoenen, omdat me dat wel leuk leek om te laten zien.Als eerste mijn zwarte schoenen. De wedges zagen jullie al in een shoplog. Ze zitten heel fijn dus ik weet zeker dat ik ze vaak ga dragen! Daarnaast zie je ballerina's, die draag ik niet zo vaak maar ze zitten toch wel heel lekker dus af en toe draag ik die, en mijn sandaaltjes. Helaas zitten ze niet heel lekker, dus als ik ga shoppen zou ik ze niet aandoen maar verder kunnen ze gewoon. Alle schoenen van deze foto komen van de Primark.


De roze slippers zagen jullie ook al in een shoplog, en deze zijn nog niet heel erg versleten dus daar loop ik de laatste dagen veel op. Ze komen van de H&M. En natuurlijk mijn wedges met bloemen van de H&M. Ik vind ze nog steeds super mooi en ze staan al mooi als eye candy onder mijn kledingrek, maar ze aandoen is natuurlijk nog leuker!

Primark - Alysa mode - van Haren
Dan alle nude kleurige schoenen! De linker laarsjes zijn een beetje uitgezakt en versleten, dus die draag ik bijna nooit, maar ik heb ze dan ook al een jaar dus heel zonde is het niet. De wedges vind ik nog steeds super, al draag ik ze niet zo vaak meer. De hakken heb ik een half jaar geleden één dag snel gekocht voor een schoolfeest, maar ik vind ze leuk!


En dan mijn meest geliefde schoenen: mijn all stars. En oh wat houd ik van deze schoenen! Ze lopen fijn, zijn niet te warm en niet te koud en passen bij veel. Need to say more?

Dat waren al mijn schoenen! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien. Wat hebben jullie gedaan op deze warme dag? Liefs, Janine.

22 opmerkingen:

 1. leuke schoenen! de ener laatste rij vind ik het leukste :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om eens te zien! Je hebt erg leuke schoenen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Daar zitten hele leuke tussen zeg, vind de wedges vooral erg leuk!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, ik vind al jouw schoenen echt top !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt als een top weekend! Ik geniet ook van het weer ^^! Al heb ik het nu wel benauwd, dus ik heb maar gauw een raam open gezet =P. Ik heb vandaag lekker uitgeslapen van mijn uitstapje van de Efteling =]!

  Leuke schoenen trouwens en lekker veel ^^!

  xx Katy ^^!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke schoenen! Lucky you dat je schoenen van de H&M aan kan, die zijn te klein voor mij! I love All Stars (:
  Liefs, Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele leuke schoenen! Die sleehakken met bloemen van de h&m zijn echt leuk ja! En All Stars zijn ook altijd goed!:)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik houd ook echt van allstars! liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ah, gedeelde liefde voor All-stars. Ik had afgelopen donderdag bijna een paar lage neon groen gekocht. Gelukkig kon Moon me nog net tegenhouden, haha! Verder vind ik je zwarte + nude wedges erg mooi, en natuurlijk de witte bloemen sleehakken van de H&M.

  Liefs, May.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die witte hakken van de H&M zijn inderdaad super!! En tja, All Stars, die blijven ALTIJD leuk! ;) Leuk logje!

  Liefs, Annabel
  http://annabelhappylifetime.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben ook naar het strand geweest en heb lekker gezwommen. Je schoenen zijn leuk, die bordeauxrode all stars vind ik zo gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. looove, haha super leuk om te zien! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hele mooie schoenen! Eigenlijk vind ik ze allemaal mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. super leuk, ik vind je sandaaltjes echt mooi :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuke schoenen, ik vind je witte sleehakken erg mooi! ♥

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!