8/06/2012

inspiration | Oh lovely rooms...

Ik ben al een paar dagen bezig om m'n kamer grondig op te ruimen, nieuwe foto's in m'n fotolijstjes te doen, alles afstoffen en noem maar op. Vandaag ga ik ook waarschijnlijk naar de Ikea. Altijd als ik terug kom van de Ikea heb ik ontzettend veel inspiratie en daarom leek het me wel leuk om een inspiratie post te maken met kamers, alle foto's komen trouwens van weheartit.com Liefs, Janine22 opmerkingen:

 1. Leuke inspiratie! En handig, want ik wil graat wat anders met mijn kamer. Ik vind het zo leuk dat die kamers op die plaatjes niet allemaal megagroot zijn, als je dan ook zoiets wil dan is het in ieder geval haalbaar zeg maar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw! Echt geweldig mooie kamers hihi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauw, ik wil zo'n kamer hihi ! die met uitzicht op de bergen OMG !
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke inspiratie post ! Die kamers zijn echt geweldig !
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aaah, love it! We gaan na de vakantie verbouwen en dan krijg ik een nieuwe kamer! Inspiratie is altijd welkom (: En ik ben ook hárd aan het opruimen (ahum, met onderbrekingen, maar daar heb je vakantie voor)...
  Liefs, Manon
  PS. Hartstikke bedankt voor het volgen! Ik "volgde" jou al voor ik blogde!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit zijn echt van die ' wegdroom kamers '. Wat zijn ze allemaal toch mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik word altijd hebberig als ik al die leuke chique kamers zie haha :(

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik hou zelf heel erg van die witte kamers! gewoon witte muren, mooie houte vloer. prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zulke mooie kamers! Echt prachtige inspiratie :) Ik wil ook zo'n kamer, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. geweldig!
  ik hou van zowel lichte kamers als gezellige kamers.
  Mijn kamer is meer van het donkere en gezellige.
  Ik heb ook van die kerstlichtjes op mijn kamer :) Voegt echt veel sfeer toe.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke inspiratie. Ik zou echt graag een kledingrek op mijn kamer willen hebben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat mooi, hierdoor krijg ik zin om mijn eigen kamer helemaal opnieuw in te richten!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ohhh wauwww die foto muur op die ene foto is heel leuk! Ik wil denk ik zo'n wasknijperlijn aan mijn muur met polaroid foto's eraan ofzo. Hihi! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heel erg mooi! We hebben hierin echt dezelfde smaak, haha. Ik ben een nieuwe volger. Liefs xo

  BeantwoordenVerwijderen
 15. In één woord: Wauw!! Helemaal mijn smaak en ook zo lekker veel foto's! Vooral de wolkjes boven het bed zijn geweldig, misschien ga ik dat zelf ook boven mijn bed hangen. ;) Ik ben je meteen gaan volgen!

  Liefs, Annabel
  http://annabelhappylifetime.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Prachtig! Als ik dit zie wil ik altijd mijn kamer helemaal veranderen, maar met drie superschuine wanden kan ik niet zo veel...
  Liefs, Swaen

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Er zitten erg leuke inspiratie foto's tussen!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!