8/08/2012

new in | Schoolstuff

Het liefst zou ik hier ook nog niet aan denken, maar je hebt ze nodig: schoolspullen. Vanochtend ben ik met m'n moeder en broertje naar een groot winkelcentrum geweest in de buurt en daar hebben we schoolspullen gekocht. Het leek me wel leuk om te laten zien wat ik heb gekocht!


Ik heb bijna alles gekocht bij de HEMA, behalve mijn agenda, omdat ik de schoolspullen daar altijd het leukst vind en omdat ze lekker goedkoop zijn! De prijzen weet ik niet precies meer, maar ik vind het een beetje overbodig om over alles iets te zeggen dus laat ik het maar bij foto's. Ik hoop dat jullie dat ook leuk vinden!


Hebben jullie al schoolspullen gekocht? En kopen jullie ook altijd bijna alles bij de Hema? Liefs, Janine

21 opmerkingen:

 1. Heel leuk! Ookal wil ik nog niet aan school denken hehe

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hele leuke dingen heb je gekocht! ik heb zelf alleen nog maar kaftpapier (roze met goud) de rest moet ik allemaal nog halen haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuke spulletjes! ik heb alles al :D Boeken zijn zelfs al gekaft, hihi ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er leuk uit! Ik koop alles bij de V&D behalve m'n agenda, die is van de Bruna. xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hema heeft inderdaad leuke dingen, die agenda is ook heel schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk, de tapejes heb ik ook :) Eigenlijk heb ik nog niet veel schoolspullen gekocht, komt misschien later wel..
  Liefs, Swaen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je hebt leuke spullen gekocht!
  Zelf heb ik alleen nog mijn agenda, een van de Hema waar ik zelf foto's in de hoesjes kan doen. Mijn andere spullen haal ik denk pas aan het eind van de vakantie. Wil er nu nog niet aan hoeven te denken

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke schoolspullen! Die agenda wou ik ook kopen maar bij ons was ie al uitverkocht :(

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik wilde die agenda ook misschien kopen, maar vond 'm redelijk saai aan de binnenkant + kleine regeltjes (te klein voor al het huiswerk dat ik verwacht), dus ik heb nu die van Dolce Luna. Ziet er leuk uit allemaal!
  Liefs, Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super leuke spulletjes heb je gekocht! Komt dat plakband ook van de Hema? Want dan moet ik er zeker nog even heen, ik ben er denk ik gewoon langsgelopen.. Ik koop ook haast alles daar, ze hebben er hartstikke leuke dingen! Liefs. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super leuke school spullen, en ik heb die agenda toevallig ook gekocht en de rest van de Hema haha (: ik wilde bijna het zelfde kaftpapier kopen maar heb toen toch voor de paarde gekozen en die tape heb ik over het hoofd gezien dus ik moet sowieso even terug haha xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Super leuk! Ik heb die agenda ook gekocht haha :) en ik twijfelde eerst dat bruine kaft papier en die standaard paarse, maar heb nu toch wel een beetje spijt dat ik niet die bruine ook mee heb genomen, moet misschien even terug.. En die plakband ben ik ook vergeten, k had een beetje haast en geen zin om t te kopen en heb ook niet echt goed opgelet .. xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heel leuke spulletjes hoor!
  Liefs Emmy,

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Super leuke school spulletjes!
  Ik ben gisteren ook naar de Hema en andere winkels achter school spullen geweest! :D

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Die tapes zijn leuk! Daarmee kan je dat bruine kaftpapier heel leuk opvrolijken. Dat ga ik doen! Moet alleen nog een etui en een agenda kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuke spulletjes! Ik ben bij de Action geweest voor mijn schoolspullen!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!