9/23/2012

creative | Notebook

Gisteren had ik eens zin om iets creatiefs te doen. Al een paar maanden had ik het idee om een notebook te beginnen, een dummie met allemaal tekeningen erin. En gisteren ben ik dus aan de slag gegaan. Ik heb niet zo heel veel gemaakt maar het leek me wel leuk om ze aan jullie te laten zien!


Naast een notebook heb ik ook een stylebook, waar ik vroeger wel eens foto's van heb geplaatst op mijn blog. Helaas heb ik hier nooit genoeg plaatjes voor en de printer werkt ook nooit mee. Maar misschien kan ik daar binnenkort ook weer eens mee verder gaan.


Ik heb inmiddels iets van tien jaar oude aquarel verf gebruikt van mijn moeder, maar het werkte nog gewoon goed! Mijn moeder heeft een opleiding gedaan voor docent Handvaardigheid, maar dat is ze uiteindelijk niet geworden. Maar daar hebben we dus wel nog heel veel spullen van! Nu schildert ze trouwens heel vaak, het hele huis hangt voor schilderijen!


En zoals jullie ook misschien wel weten ben ik fan van Maroon 5, vandaar de tekst 'She Will Be Loved'. Voor wie het liedje nog niet kent (shame on you!) klik hier voor de link.


Mensen die Pretty Little Liars kijken zullen dit ook wel herkennen, een quote van het introfilmpje. 'Got a secret, Can you keep it?''

Dat waren mijn 'creaties'! Hebben jullie ook een notebook? Liefs, Janine

22 opmerkingen:

 1. Wauw Janine, echt supermooi ! Je bent echt creatief haha. En je hebt ook een heel mooi handschrift joh !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt super leuk! Echt mooi geschreven, die Pretty Little Liars-quote! Ik heb geen notebook, of nu ja, wel een boekje waarin ik teken, maar het lijkt me superleuk! Misschien ga ik er ook wel eentje beginnen. Ik heb ook nog aquarelverf van 4 jaar geleden, haha! Nooit gebruikt ook...
  Liefs,Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er erg leuk uit. Vind vooral die laatste quote erg mooi geschreven

  BeantwoordenVerwijderen
 4. super leuk! hier wil ik ook eens aan beginnen :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt heel leuk gedaan, leuk dat je dit doet! Vooral de eerste! Ik heb zelf ook een notebook die ik nu al een tijdje bij hou op mijn blog. Het blijft gewoon ontzettend leuk om te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig gedaan! Ik heb al heel lang niks meer in mijn notebook gemaakt, oepsie.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk joh! Ik hou er ook van om creatief bezig te zijn :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. erg leuk :). Je hebt een mooie handschrift :o.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fajny blog ;0
  Wpadnij do mnie - tyynka.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dit is zo leuk om altijd te zien bij mensen. Mooie dingen heb je gemaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. She will be loved vind ik zo'n leuk liedje, al vind ik Maroon 5's stem gewoon niet helemaal hét, dus ik luister er meestal covers van!
  Ze moet inderdaad wat vaker posten, haha ik word altijd superblij als er weer een post staat! Ik hoop echt niet dat ze stopt en/of haar blog verwijderd want dan heb ik echt geen inspiratie meer voor outfits...
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wauw je kan erg mooi schrijven & de letters geknipt uit kranten zijn erg leuk gedaan. Erg creatief dit hihi

  liefs, lotte
  penotti

  BeantwoordenVerwijderen
 13. super mooie foto's! en je bent echt creatief (:
  liefs rhoda.
  http://mylifeasrhoda.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 14. I got a secret, can you keep it! Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuke post, ik ga even verder kijken op je blog!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!