9/26/2012

gastartikel | Beslist.nl

Vandaag is het tijd voor een gastartikel! Kim van Beslist.nl heeft een gastartikel voor mijn blog geschreven over de meest stijlvolle gadgets voor vrouwen. 

Hedendaags is nagenoeg alles elektronisch. Dat is iets fantastisch en daar mogen we ook zeer blij om zijn. Alles is zodoende mobiel en heel veel elektronische producten ook nog eens erg makkelijk in gebruik.Wat nog niet tot de standaard behoort, is dat een gadget ook mooi moet zijn. Veel producten zijn vooral bezig de specificaties zo goed mogelijk voor elkaar te krijgen, zodat het systeem zo snel mogelijk is etc. Ik persoonlijk vind dit erg jammer, want in mijn opinie wil het oog ook wat! Om die reden ben ik erg blij dat Apple, Samsung en Blackberry bestaan, deze komen namelijk meestal wel met mooie producten!

Tablets
De tablet is tegenwoordig erg populair. In veel huishoudens en bij veel gadgetliefhebbers zie je tegenwoordig wel een tablet. Voorlopig is dat bijna altijd een tablet van Samsung of Apple. Zo heeft Samsung met de Galaxy Tab en de Galaxy Note twee mooie tablets in huis. Apple heeft natuurlijk de iPad, die tot op heden de meest populaire tablet is.
Recent heeft Google een ''mobiele tablet'' uitgebracht, namelijk de Nexus 7. Dit is een 7 inch tablet met een erg mooi design. Daarnaast beschikt deze over de nieuwste software, waardoor hij erg makkelijk in gebruik is. Als reactie hierop komt Apple met de iPad mini, die zoals we van Apple gewend zijn, ook weer erg mooi zal zijn. Mijn advies is dan ook, vergelijk de tablets en kies degene uit die je het mooist vind!Laptop / Notebook
 Een gadget die al langer bestaat en die nog steeds erg veel gebruikt wordt, is de laptop. De afgelopen tijd zijn er veel laptops ge├»ntroduceerd die het verkoopkanon van een merk zou moeten worden. Zo hebben Sony, Asus, Acer, Samsung en diverse andere fabrikanten een ultrabook uitgebracht. Een ultrabook is een speciale laptop die binnen 10 seconden opstart, de beste specificaties heeft, ontzettend dun is en daarnaast een erg mooi design heeft. Wanneer je dus een nieuwe laptop zoekt moet je absoluut eens Google'en op ultrabook!
Smartphones
De gadget die je het meest gebruikt, blijft toch je smartphone. Hoewel veel smartphones erg snel en handig zijn, ontbreekt het bij velen nog aan het design. Smartphones die qua design wel top zijn, zijn bijvoorbeeld de iPhone van Apple, de Galaxy S3 van Samsung of de Xperia lijn van Sony.
Het toestel dat mij persoonlijk erg in het oog sprong, is de nog niet onthulde Blackberry. Deze zal gaan draaien op Blackberry10, een systeem dat minstens even goed is als Android of dat van Apple. Nog even geduld dus, en Blackberry zal terugkeren!

Welke gadgets gebruiken jullie? Liefs, Janine

3 opmerkingen:

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!