9/19/2012

new in | Statief

Maandag vertelde ik al dat ik een statief had besteld en vandaag is 'ie gekomen met de post! Eigenlijk wel een musthave voor iedereen die vaak outfitfoto's maakt. Geen gedoe meer met dingen op elkaar stapelen of je zusje/vader/moeder/broer/etc. lief aan te kijken. Mag ik aan jullie voorstellen: mijn statief.


Misschien weten sommigen van jullie wel dat ik folders bezorg. Naast dat je salaris krijgt elke maand krijg je ook punten en van deze punten kun je dingen kopen in de shop. Zondag ging ik daar eens kijken en ik had best veel punten, dus ging ik op zoek naar iets leuks. Ik hoopte dat ze er een statief hadden en dat hadden ze ook! Ik had ook ruim genoeg punten, dus eigenlijk kostte het me helemaal niets.

Zo ziet 'ie eruit als je 'm uitklapt. Eigenlijk is het gewoon een standaard voor je camera. De Canon van mijn ouders past erop en mijn eigen kleine camera. Alle camera's passen erop die aan de onder kant een soort gat hebben waarin je dus iets kan vast schroeven.

En zo ziet hij eruit met de camera erop! Je kunt er liggende en staande foto's mee maken, dat is dus heel fijn. Hij kan ook tot 153 centimeter hoog, dus ook (hele) lange mensen kunnen er gebruik van maken.  Als je 'm in de winkel koopt kost de Hama Star 61 (zo heet 'ie dus) tussen de €28,- en €32,-. 
Ik hoop dus dat ik nu vaker outfitfoto's kan maken, al heb ik de laatste tijd heel veel toetsen. Ik zie wel. 

Hebben jullie ook een statief? Of stapelen jullie wat dingen op elkaar? Liefs, Janine

23 opmerkingen:

 1. Wauw, erg gaaf ! Ik ben benieuwd naar foto's met het statief !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat leuk dat je hem kon krijgen met die punten!
  Het ziet eruit als een goede statief! Geen wankel prutding dus :D
  Ik heb zelf wel een aantal statieven maar die zijn veeeeel minder stevig dan deze (shame on me!) Dus ik durf hem eigenlijk ook alleen maar binnen te gebruiken of bij windstil weer haha.

  Goede aankoop!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb precies dezelfde van het weekend gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het ziet er echt gaaf en professioneel uit! Ik wil zoiets ook wel, als ik een goede camera heb dan! Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er heel mooi uit! En wat handig dat je hem eigenlijk gewoon voor niets hebt gekocht! Ben benieuwd naar je outfit foto's met de statief. Ik laat mijn broer/zus/vriendinnen foto's maken of ik zet het op een verhoginkje dat ik vind hihi! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nice buy! Nou, ik zou eerst eigenlijk een goede camera willen hebben, dat lijkt me al geweldig :"D.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wiee, die ziet er echt fijn uit :) Mijn papa heeft statieven, dus die kan ik mooi gebruiken. Wat ik wel nog ├ęcht nodig heb is een draadloze afstandsbediening!
  Liefs, Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb ook al een tijdje een statief, maar ik gebruik hem eigenlijk nooit meer... too bad! Ziet er mooi uit :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, handig! Bij mij staat hij ergens bovenaan mijn verjaardagsverlanglijstje! Deze lijkt me fijn en handig! Ik heb de laatste tijd ook helemaal geen outfitposts meer gemaakt ): Ben benieuwd!
  Liefs, Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super handig! En het is natuurlijk altijd leuk als je zoiets dat je al lang wilt 'gratis' krijgt! Veel plezier ervan! ;)

  Liefs, Annabel
  http://annabelhappylifetime.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super handig! Ben razend benieuwd naar je outfit foto's! Liefs X

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wat handig! ik wil ook een statief :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Tof! Ik heb nog een cadeaubon van Bol.com, dus ben van plan om ook een statief van Hama aan te schaffen!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dat is nog eens een goede aankoop, en dat het je dus niks heeft gekost hihi... Zelf heb ik ook een statief, maar aangeschaft voor macro fotografie. Heb hem alleen nog niet zoveel gebruikt.

  Veel plezier ermee.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Een statief is eigenlijk wel heel handig ja, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik heb er laatst ook een gekocht, echt heel handig!

  Liefs, Romy

  BeantwoordenVerwijderen
 17. wauw! geluk dat je genoeg punten had en je er niks voor hoefde te betalen :)

  ik wil ook heel graag een statief maar ik ben eerlijk gezegd nogal blut dus eerst maar even sparen..

  xxx rhoda.
  http://mylifeasrhoda.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat cool dat je die hebt, ik ben jaloers! Al helemaal op je camera ;) Je hebt een leuke blog, ik volg je hoor! Kom je ook eens bij mij kijken? Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik zou echt niet meer zonder mijn statief kunnen, hij is mijn hulpje <3
  Liefs, Floor

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!