9/21/2012

outfit | The First Day of Autumn

Vandaag weer eens een outfit post! Het jurkje dat ik aan heb, heb ik gisteren binnengekregen van Zalando. Jullie kennen vast allemaal de reclame met gillende vrouwen en postbodes die er niet veel van snappen. Maar om eerlijk te zijn is het super leuk als er een pakketje voor je is, ik loop altijd met een glimlach naar de deur.

 

Het jurkje heeft aan de bovenkant kant en daaronder is 'ie donkerblauw. Om je taille een gevlochten riempje  en daaronder ook nog zakjes, maar die zie je niet op de foto's. Ook heb ik een kanten shirtje gekregen, die ook echt heel leuk is! Die zien jullie binnenkort in een outfitpost.


 Daar ging ik dan, op naar een parkje met m'n statief en camera natuurlijk. Hopen dat er toevallig niemand was op dat moment... Helaas was dat niet het geval. En om zo voor de camera te staan zonder dat er iemand achter staat is toch een beetje awkward als er steeds mensen langs komen. Ook kwamen er opeens een paar honden naar me toe rennen, maar die deden gelukkig niets.Uiteindelijk maakte het me niet meer zoveel uit, de mensen die voorbij kwamen ken ik toch niet.


Dress - Zalando / Shoes - ConverseHebben jullie weleens iets besteld bij Zalando? Liefs, Janine

30 opmerkingen:

 1. Hij is echt prachtig! Ik heb er mijn jas besteld, nog steeds blij mee! liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt? Want dat doe ik dus ook! Ik krijg zo'n inspiratieboost van haar blog, volgens mij weet ze zelf niet half hoe goed die is! Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt een super leuk jurkje! :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een ontzettend leuk jurkje!
  Staat je super!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt een heel leuk jurkje, staat je super leuk! en statief werkt goed zo te zien he?

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooie jurkje, ook nog eens heel leuk gecombineerd! Staat je goed meid!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, wat een ontzettend gaaf jurkje ! Haha, ik zie het echt al voor me dat er allemaal van die oude mensjes lopen, en jij staat helemaal te poseren. En iedereen maar denken ´de jeugd van tegenwoordig´ .. oke ik heb te veel fantasie :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk jurkje zeg! En ik ben er eindelijk achter dat het vandaag herfst is. Ik heb het echt aan iedereen gevraagd of het nu vandaag of morgen was, maar niemand wist 't haha.

  Liefs, Annabel
  http://annabelhappylifetime.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 9. super leuke outfit! vooral dat kant!
  heb jij dat nooit, dat als je je camera dan op zelfontspanner zet en dan ergens gaat staan dat de foto 9 van de 10 x wazig is en niet scherp..?

  liefs, rho.
  http://mylifeasrhoda.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 10. prachtig Janine! Staat je echt heel mooi <3 X

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Superleuk jurkje! Ik ben benieuwd naar je nieuwe shirtje! Ik heb nog nooit wat bij Zalando besteld, maar de reclame ken ik zeker! :) liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. echt een heel leuk jurkje, zag ik vandaag ook al :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. leuke outfit zeg! echt een heel leuk jurkje!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw, superleuk! Volgens mij heb ik dezelfde schoenen.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een mooi jurkje, zeg!<3 Ook een supermooie hals met dat kant! Ik heb één keer wat gekocht bij Zalando, blijf het een leuke winkel vinden, heerlijk om te neuzen (:
  Liefs, Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuk jurkje Janine! Ach ja, dat heb ik ook altijd als ik foto's maak met mijn statief. Maar goed :P.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hij is zo schattig, perfect voor jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Beautiful outfit...love it.^^
  Maybe follow each other on BLOGLOVIN and GFC???
  My Blog

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!