9/29/2012

outfit | Red

Vandaag is het Dress Red Day en toevallig post ik vandaag een outfit waarin ik iets roods draag. Of ik ook echt vandaag iets rood draag, weet ik niet. Deze post is namelijk ingepland en dus eerder geschreven, zoals bijna al mijn posts. Deze outfit droeg ik woensdag en heb ik ook wel vaker gedragen, maar nog geen foto's van gemaakt. Nu dus wel!
Vandaag vier ik mijn verjaardag voor vriendinnen en we gaan high tea'en, dus als jullie dit lezen sta ik waarschijnlijk in de keuken dingen te bakken. Cupcakes, brownies en scones onder andere! Daarna ga ik ook nog naar de verjaardag van mijn tante, een druk maar leuk dagje dus!

Cardigan, shoes - Primark / Top - H&M / Shorts - Forever 21

Ook heb ik deze keer als extraatje geprobeerd om foto's te maken met mijn konijnen, maar dat was niet zo'n succes. De onderstaande foto is het beste gelukt, ik denk dat ze het geluid van de zelfontspanner een beetje eng vinden!Dragen jullie op deze 'Dress Red Day' ook iets roods? Liefs, Janine

28 opmerkingen:

 1. Wauw, toffe short, echt een leuke outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, heel gaaf ! Dat broekje is ook heel leuk ! Hahaha dat konijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke outfit!
  Staat je super!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, dat staat je echt super goed! Liefs Xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah staat je echt leuk! Ik vind dat topje ook zo leuk haha :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke outfit! Ik vind je rode short echt heel erg mooi en tof gecombineerd bij dat kanten hemdje. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Veel plezier vandaag! En leuke outfit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke short! Ik wilde eerst wel iets roods dragen vandaag, maar toen kwam ik erachter dat ik eigenlijk alleen maar een rood zomerjurkje heb, en daar vind ik het nu toch echt te koud voor! ;) Veel plezier vandaag met de high tea!! Ik ga zo ook lekker appeltaart en brownie eten, aangezien mijn zusje vandaag jarig is. :)

  Liefs, Annabel
  http://annabelhappylifetime.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zo! Dat rood knalt lekker van mijn beeldscherm! Superleuk! Door dat wit en zwart valt dat rood super op!
  Liefs, Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk! En je konijntjes zijn zo lief!<3
  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hele leuke outfit. Dat rood staat echt leuk met voor de rest gewoon zwart en wit. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. leuke outfit! dat broekje staat je erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Super leuke outfit! Leuke blog ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ah staat je leuk Janine, hele lieve outfit. En die foto met je konijn is zo schattig haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Heel leuk Janine! Ik wist niet dat die dag vandaag was. Hoop dat je het gezellig hebt gehad met je vriendinnen :D.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hey!
  
Congratulations! We have nominate you for the Versatile Blog Award. 

  Check it out on our blog:

  http://thedailyfashiondrug.blogspot.nl/2012/09/new-nomination-versatile-blogger-award.html#more  xoxo

  The Daily Fashion Drug

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wauw, leuk shortje! Staat je goed! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuke outfit! En ahww je konijn ziet er zo cute uit :)
  Op de Dress Red Day was ik ziek, dus ik liep de hele dag in mijn (niet rode) pyjama. Maar daar heb ik wel speciaal even een rood baseball vest over aangetrokken :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!