10/22/2012

fashion | ClothingLoves.net

Via lookbook kom je vaak leuke webshops tegen, zo kwam ik laatst de webshop ClothingLoves tegen. Ze verkopen er onder andere kleding, maar ook sieraden. Ik keek er wat rond en ik heb een paar favorieten die ik jullie vandaag laat zien.Gouden armband - $4.64
Zulke armbanden vind ik altijd heel mooi staan en ze kunnen je outfit echt afmaken. Deze is een soort gevlochten en goud, i like!

Zeester ring - $4.87
Deze ring hadden ze een tijdje geleden ook bij de H&M en toen heb ik 'm niet gekocht. Stiekem vind ik 'm wel nog heel erg leuk! Helaas is deze niet verstelbaar, waardoor je dus een beetje moet gokken of 'ie zou passen.

Collar ketting - $6.59
Wauwie, wat is deze mooi! Zulke kettingen kom ik heel vaak tegen in winkels, maar deze vind ik eigenlijk mooier.  Sowieso heb ik nog niet zo'n ketting, dus die is altijd welkom!

Double finger ring met vogels - $3.99
Deze ring vind ik echt heel leuk! Ik heb al veel dingen met uiltjes, maar 'gewone' vogeltjes vind ik ook super schattig.  Deze ring is verstelbaar en past dus altijd.

Double finger ring met hartjes - $3.22 
Deze ring vind ik echt heel erg schattig! Hij is ook verstelbaar, dus dat is al helemaal een pluspunt.

Zoals je ziet zijn het dus vooral ringen die ik het leukst vind, ik denk dat ik een beetje een verslaving heb aan ringen. Binnenkort mag ik iets uitzoeken van deze webshop, maar nu moet ik nog kiezen! Welk item zouden jullie kiezen? Liefs, Janine

21 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige sieraden! Ga zeker eens even een kijkje nemen op deze webshop!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat een geweldige sieraden! Ik kende deze site nog niet! Ik vind de armband en de ringen zo gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die collar necklace is echt heaven! En wat goedkoop allemaal! Als de verzendkosten niet heel hoog zijn, is dit echt een geweldige vondst!

  XX red--sonja.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zou de ketting kiezen, die is het mooiste!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooooh, waaaaauw! Prachtige sieraden!
  Trouwens, mijn broertje wil ook een keer mijn make-up doen, nadat ik hem jouw filmpje had laten zien, haha. Hij wilde het vanochtend doen, maar ik durfde niet en had het dus maar zelf gedaan. Als ik/hij het heb/heeft gedaan, komt het eindresultaat op mijn blog, haha!
  Liefs, Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 6. waaaauw prachtig! Ik wil ze allemaal :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aaaah, je blog is zo leuk! ♥ Sorry, dat moest ik even zeggen, want dat is altijd mijn eerste gedachte als ik je blog open. Mijn favoriet is de collar ketting, die is zoooo mooi! :)

  Liefs,
  Adriƫnne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die collarketting vind ik echt ontzettend leuk, en echt best wel goedkoop! Ik wil sowieso binnenkort zo'n ketting gaan kopen, en nu maakt dit artikel het kiezen eigenlijk alleen nog maar lastiger! lol :")

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Geweldige webshop! Ik zou als ik jou was voor de zeesterring gaan! ;)

  Liefs, Annabel
  http://annabelhappylifetime.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hele leuke dingen. Vooral die collar ketting is leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oeh, allemaal leuke dingentjes! De ketting vind ik echt heel mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wauw wat een gave items!dat kraagje vind ik ontzettend leuk :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een superleuke sieraden, die ring met die vogeltjes is zo lief (:

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik ben ook verslaafd aan ringen haha! liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Such a great and unique pieces..love the starfish bracelet :)

  xoxo
  Stella

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuke dingen! En precies die collar ketting kon je ook bij de primark kopen, want die heb ik :).
  x

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!